© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Sandart på raslekuglekost



Sandart på 2.15 kg. og 59 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Havde nevøen med ude. Skulle have været på sandarttur på Solbjerg, men de "lokale efterretninger" om bådrampe var grusomt forfejlede, hvorfor vi måtte på langfart andetsteds hen.

Kørte der bilen fast i et manisk forsøg på at rette op på en nu presset tidsplan. Nåede lige at ringe efter brormand, der velvilligt tørnede ud for at trække mig fri, da et par flinke ejere af en Range Rover reddede vores fisketid. Stor taknemmelighed fra Allan og nevø! Sådan en bil skulle man have, ja man skulle så.

Trak rundt med woblere i 3 timer. Havde kun ét nap, en fisk som naturligvis faldt for en rød/hvid 13 cm Spro Power-Catcher med raslekugler (Bandt naturligvis sådan en på, efter at have hørt og genhørt en beretning om denne models fortræffeligheder). Dermed udfiskede Spro-wobleren de tre rapalawoblere der flankerede den med vel nærmest en faktor uendeligt. Jow-jow, må til Tyskland efter nogen flere af dem.

Sandarten viske sig hjemme i køkkenet at være en han. Ja, den blev gokket, blev den. Efter at have mødt en lokal garnfisker måtte vi vist indse, at en enkelt super spisefisk i Asger nok ikke vipper balancen.

13-4-2009
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
He he det er sku de woblere der virker! Du må meget gerne købe nogle stykker til mig også, hvis du kommer derned.
Og tillykke med fisken for satan, nu presser du godt nok på :-)
13-4-2009 10:32:29