© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Sømkasse-amok



Gedde på 6.2 kg. og 97 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Kl. sent mandag aften opdagede jeg en SMS fra Bjarke, der spurgte om jeg var klar på en formiddagstur efter gedder. Selvfølgelig var jeg det! Så den planlagte arbejdsdag blev lavet om til aftenarbejde og en god håndfuld timer senere var vi på vej mod søen.
Dagen startede stille ud, men vejret var fantastisk og det meste af søen lå blikstille hen. Det skulle dog ikke vare mere end en god halv times tid inden der kom gang i overfladen, og hvad vinden ikke formåede klarede gedderne til fulde! Dagen igennem blev fiskeiveren sendt op i det røde felt af gedder der jagtede skaller så vandet blev pisket til skum… Det eneste problem var at bestemme hvor næste kast skulle lægges hen når der sprøjtede skaller ud af vandet i alle retninger.



Vi lagde ud med poppere på fluestængerne, men trods det vilde æde-orgie var fiskene ikke meget for at stige til overfladen og vi fik blot et par stykker på denne måde. Anderledes flex på klingen kom der da vi skiftede til flashfluer, så da tiden ikke kunne strækkes længere kunne vi tælle 14 fisk til mig og 19 til Bjarke. Alle sammen dejligt stærke fisk som gav kamp til stregen, og da en stor del af fiskene lå mellem 75 og 90 cm var der også lidt vægt at kæmpe imod. Min største, som målte 97 cm, meldes selvfølgelig til konkurrencen, og mon ikke også at der kommer en rapport eller to fra Bjarke inden længe...
I skal heller ikke snydes for en ekstra lille stribe stemningsbilleder fra denne dejlige formiddag.









27-9-2011
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
grejet holdte, ergo har bremsen ikke været for stram. Jonas skal nok se lyset en dag, bliv du bare ved med at stramme bremsen. Og jeg vil gerne give dig ret i at gedderne på denne tid figther kanon, meget bedre end om vinteren. vil man have tunge gedder er det i marts det foregår, vil man have gode fights er det i august og september det foregår.
28-9-2011 15:10:26
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
@ Thomas

Lige stram nok i dette tilfælde,Jonas hylede i hvert flere gange op at "nu knækker din stang altså!". Sådan en gedde på 110 cm i 14 grader varmt vand kan man åbenbart ikke bare krane, den insisterede på at blive ved med at tage udløb og helst ind under båden eller brinken. Sjovt var det ;-)
28-9-2011 12:14:09
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Ser ud til at have været en fed tur! Misundelig - ja, en smule...
28-9-2011 11:44:08
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
fede billeder. Det er godt at se at Bjarke fisker med stram bremse. Alt andet er for tøser.
28-9-2011 11:13:33
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Det ligner besemt en seriøs fed dag - Og billederne er sandeligt også godt fanget!
28-9-2011 11:02:16
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Gaaaaaaaabb... Zzzzzz.. Det ser kedeligt ud.. Godt jeg valgte ikke at ta' med! Udsigten inde fra kontoret var kanon (ironi kan være anvendt) :)
27-9-2011 22:39:24