© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Marginale point!



Bækørred på 0 kg. og 32 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Tog ud til en bæk og kranede en bækørred på 32 cm på en regnorm, alene for at sikre at Bjerre tager sig alvorligt sammen på den snarligt kommende Ulketorsketur.

Eller faktisk, så var jeg nede og se til noget af bedriften hos en god arbejdskollega. Familien råder nemlig over en helt nyanlagt sø, i det der i april blev afsluttet noget grusgravsaktivitet på deres jord. Sikken en naturperle.

Derudover har de også et rigtigt idyllisk stykke å, som jeg før har besøgt, og hentet gode bækørreder i. Derfor dyppede jeg naturligvis lige en orm nu jeg var der, og skal love for at der var mange bækørreder. Konstant nap, masser af fisk i det jomfruelige vand, desværre dog ingen store i dag.

22-10-2011
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Du er ikke den eneste der sparer lidt op. Hele fredag samt søndag brugte jeg med agnfisk på to østjyske søer uden andet end en del smågedder og et par enkelte mellemaborrer.
24-10-2011 12:38:49
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
De er sku smukke de bækørreder! Godt at se at der andre end mig, der kan se det sjove i at bade orm efter bækørreder. Jeg tager mig sammen på torsketuren, har revanche til gode efter de sidste dages fiskeri.
Tillykke med fisken :)
22-10-2011 23:04:15