© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Rovfisketur


Søndag kom dagen endeligt, hvor Ulkene stævnede talstærkt ud på søen i jagten på gedde og sandart. 14 mand havde tilsluttet sig, om end et par af disse desværre faldt fra, hvoraf en angiveligt gik ned med stress over udfordringen. Ergo bestod flåden af 6 joller befolket med Bjarke Dehli og Tommy NA, Mikkel S og Laurits T, Jens LH og Kasper SS, Kasper Falck og Formand Jonas, Andreas og Morten Svarer, Daniel Nielsen og Allan M.

Der gik ikke lang tid før der var nap. Rygtet lød, at Tommy bålede gevaldigt med modhuggene dagen igennem, og smed den første efter få minutters fiskeri, men rundt omkring kom der da fisk i bådene – Størrelsen manglede bare generelt en smule, og kun gedderne viste sig. 

I Asger 2 var der bestemt også godt til nap på agnskallerne, men for dælen de var små. Den bedste fisk den tursansvarliges jolle kunne præstere var denne: 



Senere fik Daniel sin første gedde. Ikke stor og ikke mange, men den var der. Desværre troede vi så meget på forehavendet, at den røg ud uden foto. 

Bedre gik det hos Formanden og Falcken. De var hurtige til at sejle væk fra den tætte trafik, og de blev belønnet med et par rigtige fine fisk. Her Jonas med en dejlig tyksak:



Fin kondi for årstiden må man sige:



Og her Falcken med hvad der skulle vise sig at blive turens fisk med sine 6,7 kg: 




Hos Jens og Stenzgaard var der også gang i den, ganske mange smågedder og en ny Gedde-PR til Jens, der dog for en gangs skyld ikke slog til med turens fisk, men måske ligefrem tabte denne først på aftenen, da de hårde gutter fiskenede igennem efter sandarterne til ud på aftenen. I hvert fald røg der en god fisk, vist nok på at linen knækkede. 



Respekt herfra for Kasper SS og Laurits tilgang for resten. De var på søen kl. 7 morgen, og de var bestemt også de sidste til at opgive forehavendet, kun afbrudt af en eftermiddagssammenkomst på brinken, hvor Kaspers moster dukkede op med frisk hjemmebag og fyldte kaffekander. Sådan!



Desværre lykkedes projektet ikke helt. Vandet var ekstremt klart, og trods mange små og mellemgedder, så var de lidt større generelt yderst forsigtige. Bedste ulk på søen var faktisk Gramkow, som endnu engang viste vejen og den store rutine ud i teknik. Han trak rundt med store gummidyr, og fik fisk på 8 og 9 kg på toppen. Måske en tilgang vi burde teste på næste tur. 



Tak for godt selskab og en særlig stor tak til Skanderborg foreningen for venligt udlån af joller.

Og lad os så få nogle kommentarer, så vi kan løse om de små finurligheder der helt sikkert skete rundt omkring ude i jollerne uden at jeg opsnapede det!
17-11-2011
Torben Ankjærø | ankjaeroe_torben@hotmail.com
Klasse med en gang geddefest. Og hr Lillelund viser endnu engang at han Har en storfiskemagnet indbygget i stangen, denne dag kom den bare ikke op!
17-11-2011 17:47:22