© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Stribefisk



Aborre på 0.7 kg. og 37 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Inden Pærens og Tommys tur til affaldsåen havde jeg været et smut forbi og rekognoscere.
Et par timers fiskeri gav en stribe fisk, der dog desværre manglede lidt på størrelsen for at det havde været rigtig sjovt. De fleste nappede på jiggen som gav mulighed for hurtigt at få afsøgt en masse vand, men bedste fisk blev denne på 37 cm som nappede en flyvskalle lige inden mørket erklærede lukketid...

21-11-2011
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Mindre jigs har jeg oftest haft bedst held med til at afsøge området. 7-10 g's hoveder holder fint bunden på denne lokalitet og så blot en mister twister på 5-7 cm. Røde farver har altid været et hit!
Men det kunne nu også være spændende at satse lidt mere på de større fisk på jiggen - måske med en lidt større shad (savage gear cannibal?) eller blot en længere twister. De senere år er der gået flyvskaller i det hele deroppe, men det virker for mig som om fiskene er ved at have luret den, så måske det er på tide at gå tilbage til de gamle metoder igen...?
22-11-2011 9:48:32
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Fedt, hvilken jig og i hvilken størrelse? Når det nye år starter (1. december) kunne jeg rigtig godt tænke mig at dyrke det er jigfiskeri efter aborre.
22-11-2011 9:06:08