© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Tinca tinca



Suder på 0 kg. og 34 cm. fanget af Kasper Bjerre

Beretning
Kunne se min førsteplads blive fravristet på det groveste af en vis hr. Allan, så det skulle der selvfølgelig gøres noget ved. Så da Isak og Matang bød på en aftentur efter karper og suder, skulle der ikke tænkes lang tid over det.

Vel ankommet til søen blev min suderkæp hurtigt rigget til med flåd og majs. Havde godt fået at vide at skallebestanden var stor i søen, og det måtte jeg desværre sande. Mit flåd hoppede og dansede lystigt, og de første mange skaller måtte hurtigt en tur op og i. Skiftede derfor plads i håb om, at komme væk fra de små bæster. Men desværre så det ikke ud til at min plan skulle lykkes, de var bare overalt.

Efter at have kroget skalle nummer mange, var der igen nap på flådet, og jeg gav tilslag og regnede med igen at sætte krogen i en 15 cm´s skalle. Til min store overraskelse var der modstand i den anden og efter lidt en kort fight kunne Matang lande en smuk lille suder på 34 cm. Ikke den største men alligevel meget sjovt.

Så fik jeg da for alvor blod på tanden, for hvis der var en måtte der være flere. Jeg skulle dog lige kroge en del skaller inden, at jeg igen krogede en bedre fisk. Denne gang var suderen en enkelt cm større, og fremgangsmåden var den samme som før.

Desværre var det nu blevet helt mørkt, og jeg kunne ikke længere se mit flåd, så det var pænt svært at kroge noget som helst. De andre havde ikke haft hug på deres karperigs, så de mente at turen skulle gå hjemover, og jeg var derfor heller ikke sen til følge trop.

Men en ganske udmærket tur blev det da til, og tak for godt selskab :-)

Knæk og bræk
Kasper

17-4-2009