© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Fredag den 13....



Havørred Kysten på 0 kg. og 48 cm. fanget af Daniel Lindvig

Beretning
Som Morten skriver, så var ungdommen fredag morgen ualmindelig skeptisk over for dagens fiskeri, da det jo var fredag den 13. Men én lille time i bilen med Anne Linnet på anlægget krydret med lidt optimistisk peptalk fjernede stille og roligt fisketungsindet fra den unge mand. Da vi kom ud til pladsen blæste der en pelikan og tankerne blev henledt på tour dé Bornholm sidste år, hvor man ligeledes var ved at fryse en vis del ud af sine waders. Fredag den 13. ramte som en hammer efter blot 5 minutters fiskeri, da alverdens uheldigheder slog ned som et lyn fra en skyfri himmel og nødsagede mig til at fiske et søm på et lidet primitivt setup.
Det var dog så også alt, hvad vi mærkede til overtroen denne dag. Efterfølgende fandt jeg hurtigt en fisk som røg af helt inde, fik en på 44 og 48, havde et par nap og en noget større følger. Endvidere fandt vi noget læ og i løbet af dagen, var det faktisk fantastisk dejligt at løbe rundt og nyde solens stråler og naturen langs kysten, alt imens tankerne fik frit spil.
Kan endnu engang kun opfordre jer til at drøne derud og finde noget sølvtøj, det er dælme svært at ramme ved siden af noget fiskeri på kysten lige for tiden. Selv tak Morten – og tak for den gode madpakke:)

K&B

// Daniel

13-1-2012
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
@Bjarke - Blev klippet onsdag ;) Misundelse er en grim ting, men du er jo snart færdig:) Vil gerne allerede nu, ansøge om 6-8 timers ugentlig kvalitets-tid, samt en busplan til Vrinners :P?
14-1-2012 1:13:02
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Bliv klippet og få jer et arbejde!
13-1-2012 22:49:06
Henrik Dalby Ravn | hravn09@student.aau.dk
Lyder dælme til at have været en god dag! Det er forstyrrende at se alle de fine fisk, når man har travlt med at læse til eksamen:(
13-1-2012 21:52:24