© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Sandartis?



Sandart på 4.25 kg. og 75 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Efter års afsavn skulle jeg en tur på vandet med min gamle skolekammerat John-David, som enkelte ulke vist kender. Blev noget nervøs da jeg kørte forbi det første vand på vej på agnskallejagt i de tidligere morgentimer - Is, is og atter is. Agnskallefiskeriet gik glat, og jeg fik endda forsynet 6 andre håbefulde lystfiskere med agnskaller også, og afsted mod vandet det gik.

Det planlagte vand kunne man dog ikke fiske for is. Øv-bøv. En ny plan blev vedtaget, men også dette vand var med låg på, dog tyndere end det første... Asger blev søsat, og gav den gas som isbryder.

Efter en del sejleri fandt vi lidt isfrit vand, og så blev der ellers fisket. JD fangede hurtigt en god 6 kgs gedde, og så slog jeg til med min første sandart på dagen:

71 cm, yessir.

Dernæst tog JD sig af endnu en gedde, denne ½ kg større end den første og 95 cm lang, og så kunne jeg lande endnu en sandart.

71 cm - 3,6 kg.

Nu blev det så JD's tur til at få en sandart. Det blev en ny PR til ham, denne også på 71 cm. Alt i mens var jeg dog så frisk lige at fange en på bottembounceren, som blev hastigt afkroget og genudsat. Skød den til ~65 cm.

Hernæst tog jeg dagens bedste, den i toppen. Jeg havde efterlyst en over 4 kg, og det fik jeg jo så :D

I tusmørket nåede jeg lige at snuppe en mere, dagens femte sandart til undertegnede, og den sjette i båden på dagen!

Igen på 71 cm, så der var ikke meget spredning på størrelsen.

Jeg beklager billedkvaliteten, jeg havde naturligvis kameraet med, men hukommelseskortet sad hjemme i computeren, så vi måtte nøjes med min mobiltelefon.

15-1-2012
Jakob Thyrring | thyrrings@gmail.com
Hehe, nej det går jo knagme ikke - mit mål er jo at prøve kræfter med alle arterne på listen, man skal jo finde ud af hvilken fisk man har bedst taget på! :)
Jeg regner med at være oppe og fit for fight efter weekenden! Så der skulle gerne være klar til at nappe amok fra næste uge af. Indtil da så fang lige nogle store fisk (som jeg kan nyde her på siden fra min sengen) når i drager ud lørdag! :)
19-1-2012 7:54:58
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Ja jakob, nu har vi haft en formand der ikke fiskede efter sandfisk, i hvert fald at dømme ud fra hjemmesiden. Det fedtfinnesnobberi skulle nødigt gentage sig med den nye ;o)
Hvor lang tid før du er helbredt?
18-1-2012 0:42:47
Jakob Thyrring | thyrrings@gmail.com
Du har knagme godt nok fået taget på de sanddyr - lækkert! Jeg glæder mig til at komme med i båden en dag når jeg bliver kampklar igen! :)
Tillykke med dem!
17-1-2012 9:50:36
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Ja du har da for alvor fået gået gang i sandarterne, stort tillykke med dem.
16-1-2012 16:06:37
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Tillykke med dem! Særdeles overbevisende fiskeri, må man sige...
16-1-2012 13:22:54
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
For søren, du har da fået styr på de sandfisk! Det bliver jeg nødt til at lære...!
Ikke nogen dårlig dag, og så på en spejlblank sø!
16-1-2012 8:55:54