© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Løse Skæl



Havørred Kysten på 0 kg. og 50 cm. fanget af Morten Svarer

Beretning
Andreas, Thomas og jeg havde sat hinanden stævne på kysten. Vi fik afprøvet diverse pladser, uden resultat og med en stiv SØ-vind som drillede! Det var lige ved og næsten at turen bare skulle gå hjem, da Andreas kalder en ny plads. Når Andreas lægger vægt på en plads, så er det altså med at lytte efter, han har en næse som ingen anden til at finde løse skæl! Forholdene var eminente, vind lige i skærmen, store bølger, lidt svæv i vandet og masser af rev :) Bombadaen blev valgt, med semi-kort forfang og en "Skøjte Prinssese" i enden Bjarke Dehli er manden bag fluen og den kan bare fange fisk!

Vi delte os op Andreas og Thomas på tog den lange tur ud på pynten, mens jeg startede i bugten. Da vi igen mødtes og gjore resultat op havde vi alle fået fisk! Jeg landede vel i omegnen af 15 blanke og to nedgængere. Flere af fiskene var i meget fin stand, og var bestemt også over de 40 cm. Jeg battede en enkelt på halvmeteren og Andreas en på 44. Thomas fisk desværre ikke en over målet, men den får han næsten med sikkerhed næste gang Essensen er kort og godt, at komme over en masse vand, med noget pink i enden så skal det nok lykkes til sidst.

Beklager det dårlige billede, men vi havde valgt at lade kameraet blive i bilen så vi kunne finde fisk! Er det ikke altid på turene uden kamera, at vi finder fiskene?

Har haft tre ture på kysten i denne uge og har rundet de 25 fisk, så det er bare med at komme ud!

K&B Morten Svarer

5-3-2012