© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Sumpen



Gedde på 0 kg. og 99 cm. fanget af Morten Svarer

Beretning
Har længe haft et nyt vand i tankerne - og da muligheden bød sig var jeg og hutigt ved vandet.

Håbede på en god dialog mellem lodsejerne og det var der heldigvis. Bare jeg lige parkerede bilen så deres hund ikke kunne se den, ellers ville den aldrig stoppe med at gø igen!
Jeg havde selvfølgelig håndfuld soft4play med, og farven som blev valgt var det eftertragtede "Dirty Roach". Jeg havde faktisk fisket der for mange år tilbage, og huskede det som pænt sumpet og med en enkelt aborre og pindgedde på land, dengang var det jo så også mepps i str 2 som var sagen!

Det var med møje og besvær, at jeg fik kæmpet mig igennem bække, hængedynd, sump og krat! Fik skam også en ordentlig skovlfuld vand idenbors skridtstøvlerne, men fik mig dog til sidst kæmpet mig derned. Det tog vel næsten 20 min for 150 m.. Der var ét sted, hvor man kunne snige ud mellem sivene og stå på en dyne af noget hængedynd.. Første kast gav ikke noget, meen så kom der gang i den. Fik 5 på 10 kast, med den største på 99, og mistede yderliger en enkelt pæn mere omkring meteren. Fiskede vel i 45 min. på samme plet og fik omkring 10 på land, mistede omkring 4 samt havde 3-4 andre kontakter.. Tror bestemt der er potientiale i vandet, og glæder mig til jeg igen skal gæste det, bevæbnet med rødvin, øl og en flydering!

Kan kun opfordre andre til at gøre det samme. Har man en tro på et vand, så skal det bare prøves!
Beklager billedet, men det var jo et sats og havde kun medbragt mobilen..

K&B Morten

15-3-2012
Jacob Fogh Jensen | fjellfogh@gmail.com
Godt at se at dit barndomsvand ikke var smadret af en mine-katte-skal-fodres-med-store-madammer-landmand som mit var!!!
20-3-2012 7:25:37
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
En fisk på meteren der ikke kan klemme sig ind på listen, dét er noget vi kan li'. Herligt med den slags ekspeditioner. Kommer der ikke snart en masse "dyre" tilmeldinger fra Bornholm?
16-3-2012 13:35:47
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Der var en enkelt eller to i ok stand resten var faktisk på sin vis lidt tynde i det.. Sjov proportioner den havde, ikke vildt stort hovede, men en pænt lang krop..
15-3-2012 22:00:01
Jonas Bjerre | jonasbjerre4@hotmail.com
Spændende sump.. Der er helt sikkert fisk der er en del længere.. Spørgsmålet er bare om de alle er lidt tynde i det? fik du nogle der var i god stand? Tilllykke med fisken og den lovende sø
15-3-2012 21:44:34