© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Vinter Sølv



Havørred Kysten på 3.55 kg. og 70 cm. fanget af Morten Svarer

Beretning
Som Bjarke så fint har berettet om, landede jeg på dag 1 denne fine havbasse. Faktisk startede jeg med, at vade direkte ud i en stime på ca. 100 havørreder som gik over 30-40 cm vand. Jeg troede bare det var krusninger på revet, men jeg blev klogere! Skræmte selvfølgelig stimen, men kunne nemt følge den ud - på det tidspunkt rolige vand. Fik kaldt på Scarksen der tumlede lidt med noget linekludder. Fik kun listet en enkelt mindre blank fra stimen. Derefter ringede jeg til Bjarke og Martin. Bjarke mente dog der lige skulle ske lidt mere inden de kom;) Anyways - igang med fiskeriet igen. Hurtigt kom en lille blank på land, kastet efter en grande faller og kastet efter igen storfisk for enden af linen. Scharksen stod nu ved min side, og da der ikke var møj gang i fisken skød jeg den til endnu en faller, jeg bad derfor Schacksen at skyde et par hurtige billeder, mens jeg rev bæstet ind på "Mosgaard style".. Da den kom nærmere synes jeg den så en anelse dyb ud og meget blå over ryggen. Hmmm... "Den er blank, den er Blank!" tror jeg nok fik råbt til Schacksen. Den gjorde ikke meget væsen af sig, og kunne snildt kane den på det fineste sand i DK nemlig Dueodde sand. Vandtemperaturen lå på 0,5-1 grad måske derfor den dølle fight..

K&B Morten

19-3-2012
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Endnu engang tillykke med fisken. Noget kunne tyde på, at de lokale også har opsnuset hotspottet. Er jeg den eneste der kan kende hver eneste sten i baggrunden på billedet?



19-3-2012 21:09:56
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Endnu engang tillykke med fisken. Noget kunne tyde på, at de lokale også har opsnuset hotspottet. Er jeg den eneste der kan kende hver eneste sten i baggrunden på billedet?



19-3-2012 21:09:48
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Jamen det er en voldsom flot fisk! Stort tillykke!
19-3-2012 20:31:54
Jakob Thyrring | thyrrings@gmail.com
Den er f... grisk og fin!Fang du gerne mange flere af dem, så har vi andre da noget at kigge på :)
19-3-2012 12:25:22
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Den kan man vist godt holde til at se et billede mere af... Og puha hvor er den dyr i ulke-point! ;)
19-3-2012 11:45:10