© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Skøn dag på vandet



Gedde på 7.8 kg. og 99 cm. fanget af Jonas Bjerre

Beretning
Kasper og jeg var taget ud i båden for at nyde det gode vejr og fiske lidt gedder. Forholdene var rigtig gode, så troen på foretagendet var i top. Det skulle dog vise sig at blive en dag, hvor der skulle kæmpes for huggene. De først 3 timer gav kun en babygedde, samt en lidt større på 3-4kg. Herefter skete der intet i lang tid, før Kasper fik et voldsomt hug på den ene stang. Ind kom en fin fisk på 5-6kg, som var rimelig godt i stand. Det gav lidt mere tro på, at vi godt kunne være heldige at ramme én af de helt tunge fisk, som endnu ikke havde smidt rognen. Vi dørgede derfir derudaf og på vejen ind til land, kom der endnu et voldsomt hug, denne gang til mig. Denne fisk var lidt bedre og vi skød den til 8kg. Den var 99 cm lang og umiddelbart godt i stand. Desværre var det dog kun midt på maven, at den var tyk. Det var tydeligt, at den var i færd med at gyde og allerede havde smidt det mest rogn. Under fotoseancen sprøjtede rognen ud på måtten, så den kom hurtigt tilbage i vandet igen.

25-3-2012
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Røgslør, ja naturligvis. Havde ikke lige tænkt den igennem ;o)
26-3-2012 23:27:03
Jonas Bjerre | jonasbjerre4@hotmail.com
Jaa.. den skulle lige ha været fanget for en uge siden:) Allan, måske har jeg fotoshoppet min baggrund, så man bliver narret til at tro, at fisken ikke er fra floden..?
26-3-2012 17:54:15
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Dejlig fisk!
26-3-2012 8:38:56
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Fin fisk. Man kan godt se rognen er "løs" i bugen - Det var så den geddesæson. I øvrigt er billedet et af de bedre eksempler på, at Lommeulke åbenbart ikke gør noget særligt for at skjule hvor en fisk er fanget, selv når det ikke er Gudenåen.
25-3-2012 23:44:15