© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Solskinssandart



Sandart på 4.9 kg. og 79 cm. fanget af Bjarke Birkeland

Beretning
Beretning
Jeg havde lovet lillebror en tur ud i det gode vejr. Startede dagen med at forsøge at samle agnfisk, men udvalget var ikke helt som ønsket - masser af småfisk, men næsten ingen skaller i fornuftig geddestørrelse - så i stedet blev der smidt en stak brasen i tønden. 3 forsøg med kastenettet resulterede i en bifangst af en gedin gedde omkring de 6 kg, hvilket endte med at blive dagens største fisk :-)
Ude på søen var der fint med action - smågedderne var i hopla, men de store piger så vi ikke noget til. Endelig fik jeg dog et hug som føltes noget bedre og da fisken viser sig ved båden kommer pulsen for alvor op. En rigtig flot sandart er faldet for den halvstore brasen på rigget - bestemt ikke hvad jeg havde forventet i højt solskin med en snotplade som agn. Fisken kommer i båden og kan næææsten trække de 5 kg, men efter finmåling må jeg "nøjes " med 4,9 smukke kilo fordelt på 79 cm. Endnu en gang en fed dag i jollen.

mvh.

Bjarke B

26-3-2012
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
For pokker da en flot fisk. Vi fandt gedderne i lørdags, men sandarterne glimrede ved deres fravær. Tillykke med den noget uventede fangst!
26-3-2012 14:03:58
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Det er sgu nogle voldsomme sandarter du render og kraner op fra dybet! Og nu skal man sgu også snart over 75 cm for at kunne trække nogle point på sandartlisten...
26-3-2012 10:31:21