© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Rimte fra Silkebronx



Rimte på 0 kg. og 31 cm. fanget af Nicki Eriksen

Beretning
Havde taget Allan på ordet da han foreslog at vi kunne fiske lidt en aften, så søndag tog vi ned og kiggede efter Rimter et par aftentimer.

Vi startede på Allans rimteplads fra før med et par skallenap, og nogle stykker oppe at vende. De havde en okay størrelse til agnskaller måske, men jeg havde jo læst at rimter kunne blive op til 4 kg, og Allans indberetning fra tidligere snakkede jo om fisk på den sjove side af 30 cm... Jeg havde været i området med en stang om fredagen, og havde set nogle klart større fisk ikke så langt fra hvor vi havde sat op. Allan var frisk på at skifte plads, hvilket også skulle vise sig at være det rigtige at gøre.

Vandet var lidt klarere på den nye plads, og om det var det udslagsgivende ved jeg ikke. Resultatet blev i hvert fald et hug, som markant adskilte sig fra et skallenap, og jeg kunne med det samme konstatere fast fisk i en noget sjovere størrelse. Da bæstet kom på land med lidt assistance begyndte det straks at slime mine hænder til. Hvilket resulterede i at jeg kunne lugte til mine hænder på vej hjem på cyklen og blive mindet om min egen succes. Hvem siger fisk lugter dårligt?

Det kunne ikke helt blive til 32 cm, men til gengæld var rimten min første og dermed pr. At rimter så giver syge dobbelthager på billeder er underordnet.

Allan fik sig en fisk, som umiddelbart virkede lidt større, men han har jo så mange point i konkurrencen den mand, så den røg skånsomt og hurtigt ud igen, gad vide om han kommer til at fortryde det senere... Til gengæld melder jeg min fisk til, og kan således forlade sidstepladsen i konkurrencen.

Fisken blev fanget på lyst brød fisket i overfladen under prop.

-Nicki

17-4-2012
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Vil nærmere sige, at det er den elegante hovedbeklædning der springer i øjnene, frem for dobbelthagen ;) Men tillykke med din første rimte. Der er større derude, så det er bare at fortsætte!
18-4-2012 3:46:31
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Lyder bestemt som et hyggeligt projekt!
I øvrigt et rigtig lækkert lys der er på billedet... Men jeg vil herefter huske at strække hals hvis jeg skulle rende ind i en rimte i løbet af foråret. Tak for advarslen! ;)
17-4-2012 15:56:59
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Lyder som en hyggelig aften! Og interessant observation vedr. dobbelthagen.. Det vil jeg lige skrive mig bag øret, hvis jeg løber ind i en rimte under laksefiskeriet i maj ;-)..
17-4-2012 15:51:04