© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Abramis brama



Brasen på 2.93 kg. og 62 cm. fanget af Kasper Bjerre

Beretning
Dagen efter søørredturen havde lysten til flere fisk bredt sig, og jeg besluttede at tage til mosen, for at gå hårdnakket efter rudskallerne. Metoden var flådfiskeri med majs, hvilket jeg troede ville sortere en del brasen væk, men sådan skulle det ikke gå. Det startede egentlig fint nok med en mindre brasen efterfulgt af en god rudskalle på 1,35 kg og 40 cm, men derefter stod den på brasen i lange baner. De var åbenbart også glad for majs fisket i midtvandet. Det var dog ikke så skidt, at det ikke var godt for noget, da to af brasenerne faktisk havde en god størrelse, så jeg endnu en gang kan slå min egne fisk af listen. De var 62 og 60 cm og vejede 2,93 og 3 kg henholdsvis. Næste gang jeg går efter brasen, kunne det være jeg skulle fiske med majs på flåd, de giver faktisk også god fight på det lette grej.

Knæk og bræk
Kasper

1-5-2012
Jonas Bjerre | jonasbjerre4@hotmail.com
Fine fisk.. Sidst var det en min finger, der sneg sig ind, Der havde jeg andet an koncentrere mig om end at tage alle mulige billede af småbrasen, han alligevel selv ville slå af igen;) denne gang var det en random guy, der var forbi, mens jeg måtte skrive på bacheloren!
2-5-2012 8:47:21
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Skal da lige love for at det gode vejr har lokket ulkene ud af busken - og Pæren kampfisker sig vejen direkte ind på 3. pladsen i konkurrencen. Godt fisket! Men du må lige have lært brormand at holde fingrene på afstand når han tager billeder... ;)
2-5-2012 8:40:37