© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Stor og dejlig



Sandart på 0 kg. og 87 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Lad mig straks melde ud, at vægten på forunderlig vis ikke var kommet med til vandet denne dag!
- Tog det dog ikke så tungt da vi stævnede ud, regnede bestemt ikke med fisk meget over et par kilo.

Der skete intet derude på søen, der blev søgt lavt, så dybt, og da vi atter vendte næsen mod lavere vand, var det tid til et woblerskift. Ekkoloddet sagde 7 meter da jeg søsatte en 11 cm leddelt firetiger. Sådan en går maks et par meter ned, alligevel var der et fejlnap straks jeg havde slået bøjlen til, og 3 sekunder efter kunne jeg give modhug på en noget tam fisk.
Da den så båden var den dog ikke just tam mere. 7-28 grams spinnestangen var hårdt spændt for, fisken borede mod bunden gang på gang på gang, og efter en tung og indædt fight med utallige korte udløb fik jeg overbevist mig selv om, at det kun kunne være en energifyldt fallergedde, og slappede igen lidt af - Men nej, en møgstor sandart kom til syne!

Jeg rystede pludseligt som et espeløv, wobleren sad yderligt, og slap da også sit tag i samme sekundt Kasper havde fisken. Ind på måtten med den, på med målebåndet, fotoserie, og så retur.

Herligt!

Da Kasper landede fisken hylede jeg hurtigt op om 7-7½ kg. Dét vejede den dog nok alligevel ikke helt - 6½ kg plus/minus det løse er nok ikke helt galt - Men det vil altid være et gæt.

Ergo: Husk vægten drenge!

Kan i min begejstring ikke lade være med at smide et par billeder mere:



2-5-2009
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Næ, Kasper fik en enkelt tyksak på 63cm, så to fisk i båden var hvad det kunne blive til - Men det var også alt rigeligt til mig ;o)
4-5-2009 0:31:07
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Det må squ da siges at være en positiv overraskelse når du ikke havde sat næsen op efter det vilde. Var det turens eneste nap?
2-5-2009 14:53:55