© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Guldklump



Skalle på 0 kg. og 32 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Inspireret af de fine rimtefangster havde Kasper og jeg sat os for at nyde den sidste dag med flot vejr i denne omgang. Målet var rimter og rudskaller med brød i overfladen!
Allerede på første plads afslørede et par tunge plask at der var bedre fisk i området. Desværre var de væk lige så hurtigt som de var dukket op, og vi brugte en god times tid på at fodre forskellige pladser op uden held.
I stedet for at fortsætte ændrede vi taktik og forsøgte os i et helt andet område. Her var der også fisk med det samme, og denne gang blev de på pladsen, så vi havde fint fiskeri efter flotte rudskaller i en god times tid inden mørket begyndte at sænke sig. Der var rigeligt med fisk, men de manglede desværre lige lidt størrelse for at det havde været rigtigt sjovt. I skal dog ikke snydes for et billede af en lille guldklump, så min største på 32 cm tilmeldes konkurrencen. Så er der plads til forbedring... ;)

8-5-2012
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Loaded puddle chucker with a twist!
9-5-2012 11:51:14
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Smuk fisk og flot billede:)
9-5-2012 9:38:24
Bjarke Birkeland | bjarkebirk@hotmail.com
Virkelig smuk fisk - jeg har aldrig fået prøvet det der franskbrødsfiskeri i overfladen, men med de fine rapporter på rimter og skaller det vælter ind med blir jeg da vist snart nødt til at komme ud og forsøge
9-5-2012 9:02:43
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
En sød fisk, lyder som en hyggelig tur, den store kommer nok i overfladen i sensommeren hvis ikke før. Dejligt med alle disse rapporter og gode billeder.
8-5-2012 22:14:14
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Nice, for satan jeg glæder mig til at komme hjem og fiske
8-5-2012 21:02:35