© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Ulketur efter søørreder


Efter en ændring af datoen for ulketuren grundet vejromstændigheder, lykkes det 6 gæve ulke at komme ud på den idylliske Hald Sø. Som det kan ses af fangstrapporterne blev der fanget godt med fisk, således at vi fik 9 søørreder med den største og turens fisk til Peter. Jonas og Peter stod for 7 af fiskene, mens de to andre både måtte nøjes med en fisk hver. Undertegnede og Lars var ikke skarpe nok på dagen og fik således kun en undemåler på 39 cm, selvom vi havde kontakt til 6 fisk. Desværre blev det ikke til debutørred til Lars, selvom han fik chancen, så en revanche er nok på sin plads.

 

Der er allerede lavet en del rapporter fra turen, så jeg vil ikke lave det helt store gentagelses referat her, i stedet bringes der en masse billeder, som nok beskriver turen meget godt, nemlig en ren succes!

Peter med turens fisk, en rigtig fin en af slagsen!

 

Peter med endnu en fisk

 

Så var der nap igen!

 

Storfanger wobler "larven" med endnu en fisk som ikke kunne stå for den

 

Jonas ville også leje med

 

Jonas med turens flotteste fisk

 

Vi kan ikke få nok af ham :), så lige et billede mere

 

Så lykkedes det også for Kasper, der var vidst tale om en rigtig flidspræmie

 

Så siger vi farvel til dagens storfangere og vores båd begiver sig mod parkeringspladsen i dollerup enden. En tur der blev rigtig lang, da vi havde en hård modvind hele vejen, så armene var godt lange, da vi endelig nåede frem.

 

Knæk og bræk

Kasper


15-5-2012
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Synes lige at fortællingen fortjener et link til Kaspers fine rapport så vi kan finde den når engang vinteren returnerer og vi sidder og ønsker os tilbage til foråret på søen... ;)

15-5-2012 14:42:06