© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Endnu en rimte



Rimte på 2.3 kg. og 51 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Stenede søndag væk med lidt vandskift i akvarierne, da fruen og knægten kom hjem fra biffen og berettede om at vejret var alt for godt til flere indendørsaktiviteter, hvorfor de ville på fisketur. Jeg tænkte at et par timers rimtejagt kunne jeg da nok holde til, og der gik ikke lang tid før jeg fik endnu en fin fisk. Den lille stime af store fisk forsvand dog lige så hurtigt som den kom, det ser ud til at når man har fanget én og sat den tilbage i flokken, så bliver de alle så stressede at de helt mister appetitten.
Vi skiftede plads og fandt en stor stime mindre fisk, så jeg fangede en 10 stykker mere. Fruen og knægten fangede ikke noget, han ville hellere løbe rundt og likvidere gud og hver mand med sit legetøjsgevær, og fruen synes vist generelt bedst om madfiskeri, så hun gemte sig bag en bog.
Fandt i øvrigt en Korda Kruiser på 10 gram frem til turen, den fungerede i dag glimrende uden et eneste ophæng, så den anbefales hermed til rimterne, da de øjensynligt er totalt ligeglade med at den plasker en del i nedslaget.

20-5-2012
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Fisken på billedet her tog på meget kort line, og selv om der er noget tyngde bag, så tog den aldrig et meget som et udløb på det lette grej, bare en masse rullen og plasken ind til Lisette nåede frem med nettet så jeg kunne scoope den op. En tilsvarende suder ville nok have taget 10 meter line af hjulet og fightet 10x så lang tid under de samme omstændigheder ;o)
22-5-2012 13:10:50
Bjarke Birkeland | bjarkebirk@hotmail.com
Som sagt super flotte fisk dig og Nicki har fundet jer! Jeg har aldrig fanget en rimte på stang - hvordan er fighten, når du nu skriver aparte?

skriv endelig hvis I vil have selskab på en kommende rimtetur! det lyder som noget super spændende fiskeri!

22-5-2012 8:55:54
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
God ide Nicki - Det underholdende fiskeri efter mindre fisk fandt jeg faktisk opstrøms, hvor der bestemt også var større fisk - de stod desværre bare placeret sådan at jeg ikke kunne komme til at fiske dem fra land.
Og tak Bjerre, er også helt godt tilfreds. Spændende fiskeri, om end fighten er noget aparte.
21-5-2012 13:38:00
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Tillykke med klubrekorden, det lader til du har fået godt gang i rimterne med nogle fine eksemplarer.
21-5-2012 11:34:08
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
Uha Allan. Du har fået skovlen under de fisk. Tror jeg skal igang længere nedstrøms, for lige at se om der er et par rimter der også.
21-5-2012 9:56:12