© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Skalle 1



Skalle på 0 kg. og 44 cm. fanget af Morten Kristensen

Beretning
Efter efterhånden ret mange resultatløse ture efter sølvtøj i gudenfloden besluttede Martin og undertegnede at prøve noget helt andet.
Jeg havde set rimter på nærmest hver eneste tur efter laks, så det var jo nærliggende at lade vores frustrationer gå ud over dem. Som sagt så gjort, vi sadlede jernhesten op og fyldte den med 50 kg affaldsbrød fra den lokale bager. Hurtigt efter at vi ankom til åen havde vi lokaliseret de første rimer der lystigt gik til de rå mængder brød der nu flød ned af åen, vi riggede til med både det ene andet og tredje, men det var som om de besad en slags sjette sans mht om der var en krog skjult i brødklumpen. Adskellige kg brød og to resultatløse timer senere gav vi op.
Da vi stadig havde rå mængder brød tilbage besluttede vi (eller Martin besluttede for os) os for at prøve et andet sted, hvor martin tidligere havde fået pæne rudskaller. Jeg var lidt lidt loren ved tanken om at skulle spilde resten af aftenen med at fange skaller, men efter at vi var ankommet og de første 40 cm+ rudskaller havde vist interesse for vores brød gik det lynhurtigt over igen. Alt i alt må jeg sige at det faktisk er et ganske spændende pürschfiskeri. turen resulterede i et par håndfulde rudskaller til os. Mine tre største var h.h. 42, 42 og 44 og tilmeldes konkurrencen.

31-5-2012
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Tillykke med skallerne, Morten. De er sgu fine.
31-5-2012 16:42:09