© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Så er lakselisten åbnet



Laks på 0 kg. og 89 cm. fanget af Thomas Mosgaard

Beretning
Hej Drenge. Så er jeg vendt hjem fra det store amerika. Der har været tid til lidt fiskeri. I dag var jeg ude med fluestangen hele dagen sammen med Carsten Staal fra DCV. Dette resulterede dog kun i en lille gedde. Om aftenen tog jeg lige en smuttur med spinnestangen. Imens at jeg gik og kastede spinneren efter en svanefamilie var der lige pludselig nap. Fisken startede med at ruske med hovedet, men efter kort tid stak den i et kraftigt udløb. Bremsen blev spændt en halv omgang mere og jeg fik fisken stoppet. Laksen og jeg rendte lidt op og ned af åen sammen indtil den var klar. Det blev en hurtig afkrogning og målning i vandet så fisken kunne komme hurtigt tilbage. Satme en fed oplevelse, jeg kan godt anbefale det.
Den angivne længde er plus minus en cm da jeg skulle holde fisken i vandet imens jeg målte den, jeg håber I kan leve med det?

7-6-2012
Peter Schmedes | peterschmedes@hotmail.com
Tillykke med laksen Thomas, fedt velfærds-billede!
8-6-2012 10:44:20
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Så må du hellere få vendt snuden mod vestjylland! Det er i hvert fald ikke nemt at runde noget der ligner en håndfuld i Gudenfloden for tiden, men Skjern lader til at fortsætte det stabile fiskeri...
8-6-2012 10:22:16
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Tak drenge.
Jonas hvad mener du med en håndfuld, jeg skal da runde 2 håndfulde inden medefiskeriet starter (læs: lommeulkens episke karpetur).
8-6-2012 9:47:28
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Sikke en entré i konkurrencen! Så kommer det måske alligevel til at holde stik med en håndfuld laks inden sommeren for alvor står for døren... ;) Tillykke med fisken!
8-6-2012 9:36:10
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
God stil Thomas og tillykke med fisken. Rart at se en genudsat laks der ikke først er marineret i mudder på brinken for at få de præcise mål og rigtige billeder!
8-6-2012 9:23:14
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Jeg har købt et kamera der kan tage billeder i intervaller, så jeg sætter bare kameraet på jorden i slutningen af fighten og så tager den billeder imens jeg afkroger og udsætter fisken, så behøver jeg ikke tage fisken på land og jeg får lidt billeder ud af det. Det er super smart.

7-6-2012 23:25:25
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Nemlig, stinkende fedt at fisken velfærd er sat så højt og alligevel får vi et super skud på hjemmesiden. En flot åbning af lakselisten!
7-6-2012 23:16:54
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
Anderledes og møgfedt billede. Thumbs up.
7-6-2012 23:11:28