© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Unisøkonkurrencen 2012



Fredag d. 5 oktober løb Lommeulkens årlige unisø-fiskekonkurrence atter engang af stabelen. I dagene op til konkurrencen så vejret ikke just lovende ud, men til trods de dårlige vejrudsigter valgte 23 hold at melde sig til årets ubestridte største event ved søerne i parken ved Aarhus universitet. Så manglede vi bare, at vejret ville arte sig på dage... Noget det så ikke gjorde! En times tid inden konkurrencestart samlede de sorte skyer sig over universitetsparkens små søer, og regnede væltede ned under hele konkurrencen, men til trods stillede 21 kampklar hold til start kl. 14. 



Lommeulkens unisø-konkurrence er en særlig begivenhed da dette er den eneste dag hvor fiskeriet i universitets søerne er åbent. Fiskeriet foregår i topersoners hold, og kl. 14 starede vi ud med velkomst, uddeling af fiskepladser, og mulighed for køb at øl og proviant inden slaget skulles slås. 



Kl. 14.20 præcist blev det givet startsignal, og den vådeste unisø-konkurrence nogensinde kunne begynde. Traditionen tro uddeles der en flot præmie til første fangede fisk, og Morten Svarer fra Lommeulken tilkæmpede denne, da han efter kun 19 sekunder landede og afkrogede den første fisk. Konkurrencen er tiltænkt alle studrende der nyder en hyggelig dag ved søen, og det var da også mange forskellige taktikker - 


Nogen der fiskede til kanten



og andre der tog en mere tilbagelænet tilgang


I løbet af de næste 2 timer og 30 minutter blev der fisket, heppet, drukket øl og spist pølser rundt ved unisøernes bredder til glæde for både deltagere og de tilskuere der havde trodset regnen, og da status blev gjort op kl 17, havde der været fisk på land hos næsten samtlige hold. Flere rutinerede Lommeulke kæmpede med i konkurrencen, og de satte sig tungt på konkurrencen som tiden skred frem. Da præmierne skulle uddeles stod der da også Lommeulke på både 1., 2. og 3. Pladsen.


Denne 13. udgave af konkurrencen skulle dog vise sig, at blive den tættest nogensinde. Førstepladsen med 82 fisk gik til Jonas Ribergaard og Daniel Lindvig,  men de havde 2. og 3. pladsen lige i nakken, da de begge fangede 80 fisk. Afgørelsen måtte derfor findes ved lodtrækning. Efter denne ekstra spænding gik årets 2 plads til Bjarke Dehli og Morten Svarre imens 3 pladsen blev besat af Anders Thuesen og Mikkel Holm. Der er hvert år en præmie til den største fisk, men da ingen fik en af søens karper på land gik præmien for største fisk til Mathias Lau med en skalle på 24 cm. Ud over præmierne for de første, største og fleste fisk var der igen i år en række lodtrækningspræmier, så alle havde en god chance for at få en præmie med hjem uanset ens evner med en fiskestang.



Lommeulken siger tak til alle deltagere og tilskuere for igen i år at være med til at gøre konkurrencen til en stor succes. Ligeledes takker vi mange gange vores sponsorer som gør dette arrangement muligt. 
Vi håber at se så mange som muligt den første fredag i oktober næste år, hvor Lommeulken endnu engang er vært for den traditionsrige Unisø-fiskekonkurrence!

Præmierne var i år sponsoreret af:

PH-outdoor, Viborg
Stefs fluebinding, Aarhus
Jagt & Fiskerimagasinet, Aarhus
Grejbiksen, Trige
Restaurant Fredes flyvende tallerken, østbanetorv, Aarhus
Bluedotmedia.dk
Danmarks Sportsfiskerforbund
Effektlageret, Horsens 



1-11-2012
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Dejligt referat fra en som vanlig super dag! Næste år må i dog gerne være ude med bestilling af solskinsvejr i lidt bedre tid...! ;o)
1-11-2012 11:48:04