© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind


Hvem er vi?


Jysk akademisk lystfiskerforening - Lommeulken


...er en fiskeforening for studerende i Århus. Foreningen blev stiftet på en våd biologisk felttur til Polen i 1999 og blev døbt Lommeulken. Dengang var foreningen forbeholdt biologistuderende i Århus, men siden er den blevet åbnet for alle studerende i Århus.
I øjeblikket er vi godt 50 medlemmer, hvoraf de fleste studerer biologi, men også flere andre studier er repræsenteret, og der er stadig plads til nye medlemmer.
Foreningen afholder fælles ture for medlemmerne ca. en gang hver måned, og forsøger hver gang at ramme det fiskeri der er oppe i årstiden. Tidligere ture har bl.a. været efter havørred i åen og på kyst, gedde, suder, karpe, brasen, skalle, knude, hvarrer, helt og mange flere...
Desuden er Lommeulken hvert efterår vært for den store traditionsrige unisø-fiskekonkurrence, hvor kampklare fiskere dyster i hold om at fange den første, den største og de fleste fisk i Århus universitets søer. Er denne konkurrence ikke til at vente til, så kører der over hele året en frivillig konkurrence blandt Lommulkens medlemmer om, at fange de største fisk indenfor en række forskellige arter og vinde hæder og anerkendelse fra de øvrige ulke - se mere under "Ulkekonkurrencen".
Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om Lommeulken, så skriv endelig til bestyrelsen eller til lommeulken@hotmail.com.


Bestyrelsen


Formand

Lasse Beck Mouritsen
Tlf. 30528715

Næstformand

Tue Petersen
Tlf. 29861986

Kasserer

Jens Lillelund Hammer
Tlf. 50207287

Bådansvarlig

Jonas Ribergaard Rasmussen

Formand for vandplejeudvalget

Andreas Svarer

Redaktør

Henrik Ravn

Revisorer

Lars Sandgaard
Morten Svarer

Suppleanter

Nicki Eriksen
Andreas Thomasen
Tue Petersen