© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















A day well spent...



Gedde på 0 kg. og 91 cm. fanget af Nicki Eriksen

Beretning
Laurits luftede muligheden for en tur på vandet nær Silkeborg, og jeg bed på som en makrel en tidlig sommermorgen.

Laurits kom, storsmilende og med bilen fuld af skaller, og det var så starten på en kanon dag. Der er ikke noget bedre at fiske uden at fryse, og solen var særdeles gavmild hele dagen. Kombiner dette med vindstille vejr og en blank sø omgivet af skov og fuglefløjt. Det bliver ikke meget bedre så tæt på januar.

Vi havde ikke siddet længe i båden før nappene kom. Der blev bommet et par stykker, mest fra Laurits side i starten, men siden også fra mig. Dagens endelige score blev vist 6-5 til mig. Der var mange fisk som lige ville smage, men som hoppede af efter et par sekunders fight. Noget Allan også erfarede på en tur den følgende aften. Forhåbentlig kan en senere ekspedition kaste noget lys over det mysterie.

En enkelt gang havde jeg dobbelt hook-up, uden følgende linebål. Mega nice. Den store fisk i hook-uppet var den på billedet. 91 cm og ny pr. Der var både glæde og lidt nervøsitet da billedet skulle tages. Der er sikkert større fisk derude, men den her var mere end god nok til mig.

En tak skal lyde til Laurits for kyndig og tålmodig vejledning i hvordan en gedde skal håndlandes, samt en alle tiders fiskedag. Det var jeg glad for.

-Nicki

8-3-2013
Kasper Stengaard Sørensen | ks_connection@hotmail.com
Fedt med din PR! Efter sådan en beretning kribler det endnu mere for at komme ud og krane!
8-3-2013 21:55:07
Andreas Svarer | avsvarer1@hotmail.com
Super flot fisk Nicki! og tillyk' med ny pr:)
8-3-2013 18:37:02
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Selv tak, Nicki, og tillykke med fisken! Det må vi gøre igen :-)
8-3-2013 18:35:28