© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Kend den på knækket...



Gedde på 10 kg. og 107 cm. fanget af Morten Svarer

Beretning
Som Martin så fint har beskrevet, blev det bestemt ikke ringere i næste drev! Efter den noget drøje start, med pindegedde-helvede og jeg var færdig med tude over, at alle vores gode skaller blev flæsket i flæng og vi ingen alternativer havde medbragt. Tror der var 6 stk. tilbage på tidspunktet. Vi holdte os til planen, og blev ved med at fiske skrænten op til et lavt område - de mindre hanner var der jo, vi skulle jo bare lige have fat i en af de store, som helt sikkert også måtte være i området.

Vi måtte åbenbart have tyndet så meget ud i de små, at de noget langsommere madammer nu kunne komme til fadet, og efter Martins sindssygt flotte dame vendte vi skuden og tog den over området igen. Martin er virkelig en gentleman og sagde ”Morten du fisker med alle stænger nu!” jeg bukkede nøjsomt med hovedet og ikke mindre end 2 min senere stod Martins stang og huggede dybt ned, jeg fik vristet den fri af holderen og kunne med det samme mærke, at den ikke lige kunne flyttes og efter et par omdrejninger begyndte benene nu at ryste! Inden jeg havde set den, sagde jeg til Martin ”den er fandme også over de ti!” – og da den kom ind til båden var jeg ikke et sekund i tvivl. Efter lidt morads ved bådsiden kunne jeg endelige få fat. Krogene blev fjernet og den blev sænket ned i sacken, men den fik åbenbart fat med halen og begyndte at dreje rundt, jeg ville ikke tabe den, så holdt bare ved. Vægten gik igen i bund, lækkert! Så røg jeg også over de 10 kg. Så kan jeg strege den fra listen over mål for 2013. Så mangler vi bare de 9 andre mål. Efter lidt krammere og udråb kom jeg lidt til mig selv igen og kunne godt mærke fingeren ikke havde det helt godt og den ville sgu ikke bukke mere, jeg slog det hen som en god forstuvning og vi fiskede lidt videre.

Tog dog til min læge dagen efter, som sendte mig til skadestuen. Jeg havde brækket fingeren flere steder, og skulle have skinne på de 3-4 uger. Slet ikke optimalt når man skulle til Bornholm ugen efter. Jeg skal hilse og sige at en sådan en metal skinne er super til holde på kulden og når man samtidig ikke kan bevæge fingeren er det bare superfedt at fiske i minusgrader!

Det er helt sikkert sidste gang jeg kommer af sted uden ordentlig vægt og min elskede ”JRC Euro zip mat”

K&B Morten

25-3-2013
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Mega grove fisk, i dér fik snuppet!! Stort tillykke herfra!
27-3-2013 10:13:07
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Mega fedt at du allerede ar nået første punkt på 2013 tjeklisten. Det er helt sikkert værd at brække fingeren for. Knæk og bræk med resten af målene.
25-3-2013 20:39:08