© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















En fisk fra foråret der forsvandt



Sandart på 4.8 kg. og 76 cm. fanget af Tommy Norin Andersen

Beretning
Efter at være blevet overhalet i konkurrencen skynder jeg mig at tilmelde denne fisk, som lige bringer mig på toppen igen for en stund.
Trods det meget kolde forår, med tilhørende låg på de fleste vande, lykkedes det Jonas og jeg at få presset en eftermiddagstur ind på et stykke isfrit vand. Vi nåede lige at nyde godt af solens lune stråler på denne skyfrie dag, inden dagen gik på hæld, og kulden kom krybende ind under tøjet.
Vi havde lidt sporadiske nap, der dog aldrig rigtig blev hængende, og det lugtede mere af pindgedder end så meget andet. Det var ikke umiddelbart det vi havde trodset kulden for... Et sidste træk på vejen hjemover resulterede dog i et solidt hug på min flådstang trukket bag båden, og denne gang var der vægt for enden af linen. Efter en udramatisk fight, efterfulgt af et lidt mindre udramatisk gællegreb, kom denne fine fisk i båden. Vægten sagde 4,8 kg sandart fordelt på 76 cm. Efter et hurtigt billede luskede vampyren stille og roligt tilbage på søens bund, og jeg fandt mig ganske tilfreds med denne nydelige fisk, som uden tvivl har reddet det ellers usædvanligt kolde forår for mig!

26-3-2013
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Rigtig fin sandart-BMI der :)
28-3-2013 10:01:29
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Rigtig flot fisk! Stort tillykke!
27-3-2013 10:13:46
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Super fisk, Tommy. tillykke
26-3-2013 21:04:12