© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Streetfishing afsnit 3



Rimte på 0 kg. og 47 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Nicki ringede, han havde set fisk på sin hjemmebane. Jeg havde lidt dårlig samvittighed efter to lange fiskedage over weekenden, og var først færdig på jobbet kl. 17:30, men da jeg kom hjem blev jeg hurtigt fodret af og sendt ud af døren igen. Herligt!

Vel fremme med let oppakning fik jeg hurtigt rigget til og Nicki var dernæst mindst lige så hurtig til at fodre et spot op til os. Jeg fik en håndfuld småfisk og så denne, mens Nicki brugte en stor del af sine kræfter på at holde fiskene aktive, og hans kæreste bød på en kop frisk kaffe. Topkarakterer til de to for uselvisk og serviceminded opførsel.

Dernæst ankom Nickis lillesøster, og han havde nu et fint lille heppekor. Af en eller anden grund valgte han dog at fange absolut ingenting, på trods af at heppekoret efterhånden begyndte at forvente sig noget mere. Skidt pyt, så var der flere til mig. På et tidspunkt tror jeg dog at Nicki rent faktisk helhjertet forsøgte at fange dem en fisk, i hvert fald blev der sat ind med hvad jeg vil betegne som årets modhug... dog var dette også forgæves, hvorfor heppekoret et øjeblik så ud til at være i fare for at blive skudt ned af et flyvsk flåd :)

Tak for heads up, Nicki, det var en rigtig god tur!

15-4-2013
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
hahahaha!!! Genial rapport!
16-4-2013 23:23:41