© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Rimte IRimte på 0 kg. og 48 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Med foråret komme er der rigtig kommet gang i ulkenes interne konkurrence igen. Forsiden flyder med sølvblanke og gyldne flanker, og der kommer ofte nye til, så det er en ren fornøjelse at følge med...!

Personligt har mine anstrengelser imod at forsvare titlen ikke givet det store udbytte, så i jagten på mit første point og dermed min chance for at redde lidt af æren, kommer hermed et par fredfisk.

Som Tommy har skrevet, så var vi taget til strømvand i håbet om noget fiskeri med gode fangstchancer ovenpå en række kystture med noget moderat success.
Vi fandt hurtigt fiskene, men i det kolde vand virkede de ikke just voldsomt interesserede i at stige til overfladen for at hente min flydende brødflue. Så taktikken blev skiftet og et stykke synkende brød kom under et flåd. Det hjalp heldigvis på fiskeriet, og jeg fik forholdsvist hurtigt en stribe fisk på land.

Størrelsen kunne ikke helt måle sig med Tommy's fisk, men til gengæld havde jeg tilsyneladende fundet en stime søskendefisk, som med undtagelse af en enkelt alle kunne strække målebåndet til præcis 48 cm...
Den ene valgte at smutte under fotograferingen inden Tommy havde fået trykket på knappen, så jeg melder kun to til nu, og så må jeg ud og hente en der er større på et senere tidspunkt... ;o)

3-5-2013