© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

FeriefiskMulte på 3.7 kg. og 68 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Det behøver ikke at være så skidt når der står Danmark på sommerferieplanerne!

Under en weekend i det vestjyske fandt jeg et par timer der kunne bruges på fiskeri, og Skodaen blev vendt mod nærmeste havn i håbet om at finde makreller eller multer.

De lokale på havnen havde fanget lidt makreller, men der virkede ikke til at være meget gang i fiskeriet. I stedet satsede jeg på multerne, og fandt hurtigt en stime fisk som cruisede rundt i overfladen i jollehavnen.

Et brødspor blev sendt ud, og efter en halv times tid begyndte en af de bedre fisk, at støvsuge området for brødstykker. I tredie forsøg lå mit brødstykke rigtigt og blev ukritisk suget ind af den fine fisk lige for øjnene af mig. Krogen blev sat, og en en god sej fight fulgte på det lette grej.

Landingen var lidt af en udfordring, da det ikke var muligt at kane fisken mellem de store granitskærver jeg stod på. Heldigvis tilsmilede fiskeguderne mig denne dag, og i første forsøg kunne jeg snige to fingre ind mellem gællerne og løfte fisken sikkert på land. En god forbedring af min tidligere PR, og et plaster på såret for den (endnu større) fisk jeg desværre mistede sidste år...

De øvrige multer var hurtigt tilbage på pladsen, men jeg fik desværre ikke fisket mere da jeg herefter var blevet dagens begivenhed på havnen og måtte stille op til fotografering og nysgerrige spørgsmål fra både lokale og turister... :)

26-7-2013
Jens Lillelund Hammer | jens_lillelund@hotmail.com
Den er bare rigtig fin. Kan lige forestille mig at alle turisterne skulle have billeder af mesterfiskeren sammen med deres børn ;-)
28-7-2013 22:30:14
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Sådan Jonas!! Tillykke med den, selvom den kostede mig en flaske rødvin til kluden ;)
27-7-2013 14:46:38