© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Krydderboller det holder



Multe på 1.9 kg. og 60 cm. fanget af Kasper Bjerre

Beretning
Havde teamet mig op med Allan der mente at multerne skulle stå for skud, så det var jeg selvfølgelig med på. Der var dog ingen af os, der havde noget brød, så vi måtte lige ind på tanken. Det eneste brød de havde var nogle krydderboller, så det måtte vi tage os til takke med.

Vel ankommet til vandet ser vi, at der lidt bølger, så vi spekulerer lidt over, om de er til at spotte. Det finder vi dog heldigvis ud af efter kort tid, da Allan får øje på en flok. Vi får hurtigt kastet krydderbollerne afsted sammen med vores flåd, men desværre er de ikke interesset og fordufter lige så hurtigt som de kom.

Vi må på den igen og går en lang tur langs stranden inden Allan igen spotter fisk. Disse fisk er også mere end interesset i vores brød og kort tid efter bliver mit flåd revet under. Jeg får hurtigt givet tilslag og SMANG! (linen knækker), pis pis pis pis
:-(. Jeg var helt færdig min første multe og så knækker linen. Nå men på den igen og får rigget om og kastet ud. Imens jeg står og bander inde i mig selv bliver brødet igen taget, og denne gang er der fast fisk der trækker line af hjulet. Efter en kort men nervepirende fight kan Allan lande en super flot multe på 60 cm og 1,9 kg (sådan min første multe, yes baby!). Efter en hurtig måling bliver krogen rigget til, og igen går der ikke lang tid før flådet bliver rykket under. Fisken kæmper dog ikke så godt som før, og det ser desværre ud som om den rygkroget. Inde mod land kan vi dog se, at linen har viklet sig rundt om fisken, og jeg bliver straks noget gladere. Det lykkes den også at få linen viklet ud igen, og så fik den sig også lige taget et par udløb inden vi sikkert kunne lande den. Fisken var 52 cm og vejede 1,37 kg. Dette blev også min den sidste, men skal bestemt ikke klage, kanon tur!

P.s krydderboller det holder :-)

1-6-2009
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Tiløk med dyrene til jer begge!
Det er fedt når det lykkedes:-)
2-6-2009 8:12:33