© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Stor havørred!



Havørred Kysten på 0 kg. og 0 cm. fanget af Jonas Rygaard

Beretning
Var i dag en tur ved Djurslands mange flotte kyster sammen med to fra butikken. Målet for mig var at tage revanche fra en noget tynd Bornholmertur fra min side. Dagens startede rigtig godt med to mindre havørreder omkring målet, som ikke kunne stå for den brune rejeflue, jeg fiskede med. Der var utrolig meget gang i vandet, og der viste sig mange fisk! åbenbart så mange fisk, at to marsvin kom jagende ind og jog rundt med alle havørrederne, så de sprang af vandet. Fantastisk syn, men noget som lagde en dæmper på fiskeriet.

Hen af dagen kom der igen gang i fiskene, og de viste sig nu mange gange i overfladen. De var dog ude for kastehold - i hvert fald næsten! ;-) Jeg vadede et godt stykke ud i et tangbælte, og kunne nu nå kanten mellem tangbælte og et åben sandstræk med et fluekast. Her havde jeg før set nogle fisk være oppe, og der gik heller ikke mange kast, før en stor fisk kaster sig grådigt over den sagesløse brune reje. Efter noget tovtrækkeri, lykkes det at få fisken ind til en måling og et foto. Her kan vi pludselig se hvor stor den er - jubelen vil ingen ende tage! Havørreden måler 80cm, men er dog tydeligt mærket efter vinterens gydning. Derfor får den hurtigt friheden igen.

Jeg ønsker ikke at melde fisken til konkurrencen, da fisken er en nedfladsfisk, men syntes nu alligevel I skulle se den.

30-3-2014
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
God fisk, god stil. Tillykke!
30-3-2014 23:39:48
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Du tager lige førertrøjen som årets falderkonge.
30-3-2014 22:55:30
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
Yeees. God stil. Tak for kigget.
30-3-2014 20:49:28