© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Tårsk!



Torsk på 0 kg. og 62 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Min båd er nu langt om længe færdigrigget, men det har desværre skortet lidt på fritiden til at komme ud og få den testet ordentligt af. Denne aften var derfor blevet booket længe forinden for at finde en ledig plads i kalenderen.
Min oprindelige aftale med Pæren gik desværre i vasken, da han valgte at lægge sig i sengen, men heldigvis var Lindvig klar til at overtage hans plads, på en aften hvor vejrguderne viste sig fra deres flinkeste side. Målet var hornfisk og torsk til fryseren, men af uvisse årsager var der dog ikke en eneste hornfisk i bugten på denne dag. Så efter en lille times resultatløs dørgning langs kysten fik den gamle Mariner fra 1977 nogle omdrejninger ud mod torskepladserne.
Hvad der manglede af hornfisk i bugten var der til gengæld af torsk og småsej! I løbet af nogle timers stille og rolig hyggefiskeri havde vi vel omkring 40 torsk i båden. De fleste var lige knap halvmeteren, men der var også lidt større fisk imellem. Denne var den længste der ramte målebåndet. Dagens største fisk fik vi desværre aldrig at se, da jeg ikke kunne holde den fra stenene på mit lette grej. Men som i jo ved: The biggest fish is always the fish that got away...! ;)

21-5-2014
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
Godt at se dig på forsiden Jonas.
23-5-2014 22:14:25
Stefan Skovbo | stefanskovbo@gmail.com
Hvor ville jeg bare godt have en båd i Århus bugten! Nogen der har kendskab til et sted man kan leje en? Flot fisk Jonas :-)
22-5-2014 18:36:24
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Rigtigt fin fangst. Glæder mig meget til at se skibet live.
21-5-2014 22:13:37
Kasper Stengaard Sørensen | kasperstengaard@gmail.com
Fedt at dit setup bare spiller nu! Lækker fisk også.
21-5-2014 21:39:53