© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Suderguiden Morten



Suder på 0 kg. og 44 cm. fanget af Nicki Eriksen

Beretning
Morten havde lokket på forum med en tur til noget mosehalløj en onsdag aften, og sagde heldigvis ja til at tage turen til vandet torsdag aften også. Jeg smed grillen bag i bilen, og Morten havde bundet rigs, og stod klar med stængerne da jeg ankom til Mårslet. Der var dælme ikke meget spildtid, og det passede mig ganske fint, da jeg kunne mærke en uro ulme i kroppen. Vejret var helt kanon, jeg havde vildt meget lyst til at komme til at fiske noget suder, og stressede indvendigt, fuldstændig grundløst. Fedt at mærke hvordan man virkelig gider fiske igennem sådan en perfekt aften.

Ved vandet introducerede Morten mig til flådfiskeri på en ny måde, som jeg helt klart også selv skal til at dyrke lidt. Jeg fik efterhånden taget på det, og landede da også dagens første og længste suder. Pulsen steg noget da fisken var på, og jeg var temmelig nervøs for at den skulle stå af. Morten er dog temmelig pro med et net, så kampen endte til min fordel. Noget af en oplevelse, og vildt fedt at se en suder "live". Utroligt så glatte og smaragdgrønne de fisk er. Virkelig fascinerende. Jeg trak ikke flere op af suppen, men turen var efter den første fisk allerede en kæmpe succes for mig, og jeg gik i gang med at grille lidt mad, og heppe på Morten. Aftenen bød på mange "suderbobler" og nap, men vi havde lidt vanskeligheder med at kroge fiskene. Det er fint. Der skal være lidt til fantasien også, og Morten fik vist nævnt noget med at de store er de mest forsigtige.

Stor tak til Morten for en hyggelig aften, for tålmodigt at hjælpe mig igang med fiskeriet, samt at guide til en stor oplevelse.

-Nicki

5-6-2014
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Nydelig han, tillykke med suder-premieren. Håber du huskede at kigge den dybt i øjnene også :)
5-6-2014 11:24:09