© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Rødmende brasen



Brasen på 2.3 kg. og 57 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Siger nok desværre en del om mit brasentalent, men klart den største jeg har fanget i år, og ½ kg tungere end de myriader af brasen jeg tidligere har trukket op søen. Faldt for to hjemmerullede frolickugler i 18 mm.

Selv om jeg måske ikke ligefrem var utilfreds med denne fangst, så er det sgu hamrende irriterende, når alle ens omhyggeligt placerede rigs og fodringer raseres af brasen.

20-7-2009
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Kan godt ske at det er der min fremtid ligger og venter på mig. Hvis ikke der snart kommer noget gang i ørredfangsterne for mit vedkommende, så kan det være at jeg skal vie resten af mit lystfiskerliv til fredfiskene... :o)
24-7-2009 11:42:42
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Ahhh, jeg fik vist ikke brudt brasenforbandelsen. Har brugt masser af tid på disse kræ, og jeg har da også fanget mange hen af vejen, de har bare ikke været særligt store. Det er denne vist heller ikke - Målet har hele tiden været 4 kg plus for mit vedkommende, og dét har jeg langt fra leveret.

En 17 timers nultur havde jeg ikke forventet efter senest at have set dig i aktion. Måske du skulle bide dig fast i medefiskeriet :D
22-7-2009 15:42:52
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Tillykke, så fik du da brudt din brasenforbandelse - og ovenikøbet testet at dit hjemmerul virker til noget... :-)
Bjarke og jeg selv glimrede i går med en 17 timers absolut nultur i både fersk og salt efter ørreder og multer. Bedste fisk blev en aborre på små 30 cm til Bjarke, så det er lige før man ville ønske at have set en flok brasner i åen... ;-)
/Jonas
21-7-2009 9:37:26