© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















På tur med Asger II



Sandart på 3,9 kg. og 74 cm. fanget af Anders Bækkedal

Beretning
Efter at have proklameret at jeg havde tid i kalenderen til lidt fiskeri, blev jeg tilbudt en tur på søen i Asger II og med de pr rekorder denne båd holder var jeg hurtig til at sige ja tak til Allan's tilbud. Vejret var forrygende, uden nogen vind, så forholdene var top nice! Der gik heller ikke længe inden Allan's ene stang gav besked om at en fisk havde taget skallen, det blev dog desværre kun til en kort kontakt, men sandarterne de var der sgu! Efter den første kontakt gik der en rum tid hvor der var noget stille, men pludselig indikerede bottom bounceren at en fisk havde vist interesse for skallen, jeg gav modhug og bang fisken sad der sgu. Jeg kunne hurtigt mærke at det var en god fisk der var tale om men var det nu også en sandart? Allan fik dog hurtigt bekræftet at det da var den famøse sandart som havde bidt på. Fighten var god på Allan's lille 8 fods stang og efter en fin lille fight kunne Allan nette fisken. Adrenalinen var høj og jeg gik flere gange i cirkler om mig selv, før Allan fik sagt "Bare slap af fisken løber ingen steder", først herefter kom fokus tilbage og sammen fik vi gjort klar til afkrogning, længdemål og vejning samt fotoshooting. Med min første sandart på 74 cm og 3,9 kg var en ny PR i hus. Meget tilfredsstillende til at være min første sandart.
Det lykkedes senere for Allan at fange storebror til min sandart og turen kunne erklæres en succes. Med en fin 1-1 fordeling blev det ikke til flere sandarter men jeg fik dog en ny PR i gedde på små 80 cm. Så turen var for mig en kæmpe succes. Håber Allan og Asger II vil have mig med på eventyr en anden god gang, trods det båleri som jeg fik lavet med linerne på stængerne jeg fik hevet ind, og det knæklys jeg tabte i båden og aldrig fik fundet. I så fald er jeg i hvert fald klar til mere sjov. - Til slut en stor tak til Allan for hans tålmodighed med mig. K&B Anders

19-1-2015
Anders Bækkedal | andersbaekkedal@gmail.com
Tak alle sammen, det er fedt når det lykkes. @Kasper: Måske jeg bare skal båle noget mere så :-)
22-1-2015 11:23:47
Kasper Stengaard Sørensen | kasperstengaard@gmail.com
Ulkeregel #1
Bål=fisk

Tillykke! Det er noget af en start!
21-1-2015 10:36:02
Tue Petersen | tuepetersen@hotmail.com
Der bliver fanget alt for mange alt for store gedder i denne forening når man på forhånd afviser at lægge en gedde op i konkurrencen :)
20-1-2015 21:51:13
Jens H | jens_lillelund@hotmail.com
Godt fisket! Vi er ved at være nogle stykker, der har mistet vores sandart-mødom i Asger II :-)
20-1-2015 17:00:33
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Og nåja... En trailer der fik en friløber ind i garageporten...
20-1-2015 13:50:22
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Det var da vist bare bottom-bouncer pinden der kludrede et par gange for dig... Du skulle hellere huske, at jeg tabte helt ny stang og hjul i vandet, og mens jeg febrilsk forsøgte at holde på med spidsen af en anden stang, så var du snarrådig nok til sikkert at bjærge sættet med nettet (Endnu engang tak). Jeg bålede vist mest denne dag, såvel med tekop som med trailernæsehjul... Men det er heldigvis lykkeligt glemt med et par fine fisk (Din gedde var 83 btw, og med et usædvanligt fint mønster, der gik helt ud på mundtøjet).

Vi skal da helt sikkert på eventyr igen :)
20-1-2015 13:37:49
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Tillykke Anders! Linekludder laver alle om de vil indrømme det eller ej..
19-1-2015 18:34:36