© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Vinterkystens hårde halse



Havørred Kysten på 0 kg. og 48 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Ja overskriften passer refererer ikke til mig selv, naturligvis. Men som nogle måske bemærkede, fik jeg tudet mig med på tur med en af slagsen. Det er vist ~5 år siden vi sidst har haft en kysttur sammen, blev vi enige om. I mellemtiden har vi bare frosset måsen af på en sø et par gange.

Der var ilddåb fra start. Jeg blev jaget rundt på store sten, og der var sø oveni. Jeg skøjtede rundt, her kunne jeg bestemt ikke kastefiske og vade på samme tid. Når jeg kiggede op kunne jeg dog konstatere, at det sagtens kunne lade sig gøre.

Forholdene blev dog mere tålelige efter som vi kom frem, og da jeg fik skiftet bombarda ud med blink fik jeg også lidt føling med det i bølgerne.

Jeg fik et par blanke, og så var der den der slap væk. Krogede den langt ude, og da den gik fri op mod solnedgangen kaldte jeg en fisk på 60. Det så flot ud, men inde foran fødderne af os var det dog tydeligvis en fisk på ca. 55 cm. Vi fik kigget meget på den, og jeg nåede lige at spørge, hvad sådan en vejer... Det kunne nemlig godt være PR i blank kystfisk. Men så slap str 1/0 enkeltkrogen sit tag i fisken. Så har jeg da oplevet det med. Jeg var sikker på, at den var fanget, så jeg solgte sgu skindet før bjørnen var skudt.

Super fed dag, med lidt ny viden under hatten og inspiration til at ramme kysten en anden vinterdag. Jeg blev naturligvis udfisket faktor 2:1.

Med denne fisk får jeg vist lov at føre konkurrencen... Men det er nok nærmere dage end uger før den er 0 point værd :)

1-2-2015
Torben Ankjærø | ankjaeroe_torben@hotmail.com
Det kunne godt lyde som om der var basis for et ulkeforedrag med ørreddræberen fra Djursland - der er sikkert mange der gerne vil lære et par fif til de kolde blankfisk :) Tillykke med fiskene begge to:)
2-2-2015 21:32:12
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Godt kæmpet! En skam med den der slap afsted, men så har du jo en undskyldning for at blive luftet i saltvand en gang mere inden vinteren forsvinder:-)
1-2-2015 21:59:56