© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Abramis bramaBrasen på 1.29 kg. og 47 cm. fanget af Bjarke Dehli

Beretning
Var kørt et par hundrede kilometer med Allan for at finde en gedigen karpe. Den fandt vi da også men i det første udløb satte den sig uhjælpeligt i det værste mogadishu af snags, så Allan stod tilbage med en nultur. Jeg brillerede derimod ved at fange en snes mindre skaller og så denne flotte fisk på flådfisket majs. Karperne må op at vende en anden gang.

28-7-2009
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
@Dehli: Sådan som du kampfisker, forstår jeg ikke, at du har afskrevet sejren. Jeg forstår heller ikke, at du kun ligger nummer 6, med mindre mangel på talent er en gangbar undskyldning. At du henter de herrer Bjerre og Moesgaard lyder dog godt, det kan kun betyde en forøget mængde rapporter fra din side. Dem glæder jeg mig til!

@Formanden: Alt hvad Bjarke laver, er da uden forsæt.

Smider lige et billede, jeg tog på turen:
29-7-2009 16:44:07
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Bjarke har jo klart nok fundet sin plads, og ønskede ikke at lide under tabet ved at blive sat tilbage igen når jeg nu engang kommer tilbage fra djævleøen i næste uge... :o) Et så håbløst scenarie som i ellers beskriver kan jeg ikke forestille mig kunne ske uforsætligt for et så højt rangerende medlem af bestyrelsen... ;o)
29-7-2009 16:02:31
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Allan, det du nævner der bliver for evigt mellem os to! Magen til situation totalt ude af kontrol skal man vist lede længe efter....Jeg skal nok overhale formanden og nok også Thomas og Pæren. Så må Martin og dig slåsse om sejren
29-7-2009 14:14:19
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Du brillerede ikke blot med de flådfiskede majs: tackleudlægning og elmotorbetjening i 11 m/s er hvad der for mig står tilbage som din klar største bedrift.
To brasen mere, eller blot et målebånd på den fine gråskalle du valgte at tabe, så havde du overhalet formanden!
29-7-2009 13:41:57