© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Sandart 2Sandart på 5,9 kg. og 81 cm. fanget af Morten Svarer

Beretning
Vejret var simpelthen alt for godt til at blive hjemme denne aften, og fangede hurtigt Lasse på mobilen, for lige at hører om han var klar på at få revanche fra ulketurens mistede sandart og endelig få en sådan på CV'et. Lasse takkede hurtigt ja til turen, og jeg begyndte at pakke grejet. Vi kom på vandet ved 18:30 tiden og vi manglede lige 6 rigs, da jeg ikke lige kunne finde mine to fyldte rigbinds. Det gik dog hurtigt med at binde rigs i det forsvindende lys og snart var stængerne sat. Det gik rigtig godt, og hurtigt efter var den første skarptand i båden, en flot fisk på 4,72 til undertegnede, derefter var det Lasse's tur og heldigvis fik han sin første sandart på cv'et - nu var turen i hvert fald en succes! Den fik vi lige en High five over. Straks var vi igang igen og der gik vel 25-30 min inden min yderste paravane sakkede baglæns, fluks greb jeg stangen til modhug og kaldte med det samme, at det var sandart. Halvvejs inde kaldte jeg også at det måtte være en pæn en af slagsen! Lasse var klar med det store gumminet og næsten kontrolleret fik vi den skovlet i nettet! Et kort jubelbrøl fra min side blev det til, fordi nu lå der virkelig en prop i bunden af nettet og samtidig i helt perfekte proportioner uden ar og lign. Vægten stoppede ved 5,9 kg og målebåndet blev strukket til 81 cm. Vi satte efter denne, snart kursen mod land og på vejen tilbage var jeg igen heldig at ramme en enkelt mere på 3,6 kg og 71 cm. En meget vellykket aften med 4 fisk i båden og kun et par bommede. Tak for hyggelig aften på vandet Lasse, det må vi gøre igen :)
K&B Morten

10-3-2015
Lasse Beck Mouritsen | Lassebm@msn.com
Ja endnu en gang tillykke tyksakken dér, og tak for invitationen - er der nogen bedre at bruge sådan en mandag aften på? ;)

@Henrik: Tror sku min sandart ligger i maven på én af Mortens, den var i hvert fald ikke større end at den sagtens ku' være der ;)
12-3-2015 15:28:17
Laurits Therkildsen | lauritstherkildsen@gmail.com
Stort tillykke med fiskene!

At du kan nænne det!
11-3-2015 23:33:30
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Jeg ytrede fornyligt til Laurits, at jeg havde en ambition om at sandart-top-10-listen på vægt alle skulle være fra Asger 2, men den ambition ødelagde du sgu der. For søren hvor er den i fin kondi! Stort tillykke!
10-3-2015 23:40:14
Henrik Ravn | ravnenravn@hotmail.com
Ja, super flotte fisk! Tillykke med dem.. Skal vi ikke se din Lasse? ;)
10-3-2015 21:33:35
Jonas Rygaard | int.spa@gmail.com
Wow nogle flotte fisk! Kan godt forstå det korte jubelbrøl - sikke en fisk! :)
10-3-2015 18:21:46