© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















God drejning med PR



Skalle på 1,04 kg. og 41 cm. fanget af Morten Svarer

Beretning
Egentlig var turen igen en impulsiv tur. Jeg havde blandede foderet hjemmefra, så det lige kunne trække det sidste på vej til vandet. Det bestod 1 kg carassio yellow, med en kop knust hamp og god skvis's melasse samt brasem. Grunden til det knuste hamp, var egentlig for at få en lidt mere aktiv mix for så at lokke lidt at de grå til i første omgang, i ved så der i hvert fald var lidt aktivitet i området som måske kunne lokke en snotter til når lyset ville dæmpe sig. Det gik også efter planen og min tapede feeder blev loadet med majs og casters i både flydende og synkende - igen for at få lokket lidt fisk til pletten. Så jeg havde et mix som virkede i hele vandsøjlen. Der gik vel heller ikke mere end 10 min før de første grå var på pletten. Dem hyggede jeg mig gevaldigt med i den første time. De havde et rigtig pænt snit, med flere omkring de 500 gr. Så var der en kort pause, inden quiveren igen begyndte at bevæge sig lidt, lidt mere sagte og dæmpede bevægelser end når gråskallerne gik til stålet og ganske rigtigt, nu var de første brasen (skimmers) kommet på pladsen. Fik omkring 10-12 stk inden nogle flire også lige ville lege med og der var et enkelt pænt eksemplar imellem flirene over de 500 gr. Anslået. Efter dem var der lige 10-15 min, hvor det var lidt dødt, det plejer at betyde, at de store snottere er ved indfinde sig og jeg fik da også et par liners inden jeg kunne sætte krogen i enkelt af dem i bronze, ingen stor fisk (ca. 2 kg). Bummede også en enkelt. Nu blev det stille i omkring 30 min. Inden min quiver bukkede rundt. Kunne godt mærke det var lidt hidsige stød i enden og troede egentlig det var en pæn flire, som havde forgabt sig over mine to hair'ede majs, men da den kom over det lave vand kunne jeg straks se en gedign gråskalle! Fluks røg pandenettet frem og ja så var endnu en pr rigere. Målebåndet blev strukket til 41 cm og vægten sagde 1040 gr. Og med den sat tilbage i vandet kunne jeg næppe finde en bedre afslutning og pakkede sammen med et kæmpe smil på læben.

//Morten

8-4-2015
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
mange tak alle sammen :)
@Lasse du skal da bare med på de medeture som vi har på programmet, så kommer det nok til at give mening.
@Bjarke, det er der bestemt ikke noget i vejen for at gøre, det gør jeg jo også når jeg en sjælden gang gæster kysten efter havets skidtfisk ;)
8-4-2015 22:28:43
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Hvad er der nu i vejen med bare at kaste ud, slå hjernen fra og så trække ind igen?

Nå, men tillykke med skidtfisken:-)
8-4-2015 21:05:26
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
Morten. Du kan dælme dit pis.
8-4-2015 20:05:13
Lasse Beck Mouritsen | Lassebm@msn.com
Fin læsning Morten, men synes lidt at jeg sidder tilbage med følelsen af at jeg mangler en ordbog/tolk ;). Tillykke med din nye PR :)
8-4-2015 17:57:14
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Det er den største gråskalle vi har haft i foreningen på den nye hjemmeside. Og må derved være gråskalle-klubrekord efter de gældende rekordregler. Det er igen-igen super fisket Morten :)
8-4-2015 14:28:38