© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Første å ørdHavørred Åen på 0 kg. og 45 cm. fanget af Mads Nunn

Beretning
Fredag morgen var jeg taget i åen med min kammerat Jonas, da rygterne gik om mange fisk i åen. Der gik dog heller ikke mere end 10 minutter før en 5 kilos fisk røg fri af vandet....wauw! Fiskene var her og troen på vores foretagende steg et par grader.

Den første times tid blev havefluen vasket, desværre uden held og vi skifter begge over til spin, hvilket skulle vise sig at være rigtig klogt. I mit første kast med spinneren er der nap og efter en kort og udramatisk fight kan jeg lande min første å-havørred. Den var 45 cm, ikke nogen stor fisk, men som sagt min første, så glæden var stor!! Jonas kommer til og vi får foreviget fisken med et par billeder. Mens jeg er ved at tænde en smøg og beundre min debut, tager Jonas et kast på nøjagtig samme plads og for at det ikke skal være løgn, er der sgu nap igen.......skørt! Efter en lidt længere fight kan jeg nette en smuk havørred med få store pletter på 55 cm. Jublen er stor og vi bliver enige om at å-fiskeri er for let....ha ha!!

Desværre sker der ikke mere denne morgen og heller ikke om aftenen, da jeg ikke kunne holde mig væk. Så helt let er det ikke, men jeg fik min første å ørd og er en lykkelig mand, men mere vil have mere, så må snart afsted igen!

Knæk & Bræk

Mads

1-8-2009
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Pas nu på, det er stærkt vanedannende at fiske åhavørred. Man ender hurtigt med at lyve for venner og familie om hvad man skal så man kan få sit fix uden at folk opdager ens misbrug.
4-8-2009 9:28:41