© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Ulketursbrasen



Brasen på 4,3 kg. og 64 cm. fanget af Jens H

Beretning
Som Allan på fornem vis har beskrevet i turreferatet, var jeg på søndagens ulketur heldig at få en PR-brasen med en ordentlig dunk!

Jeg måtte som nr. 2 vælge plads, og i mangel på tidligere erfaringer valgte jeg den plads, der var tættest på grillen. Allan havde købt godt ind, så det viste sig at være et godt valg allerede fra starten. Fisk var der imidlertid ingen af mens solen var oppe.

Da mørket fald på fik jeg virkelig gang i rudskallerne. Faktisk var der så mange fisk på min plads, at der efterhånden sjældent gik mere end 10 sekunder fra jeg havde kastet ud, til der på ny var rudskallenap. Da der for 10. gang blev nappet forsigtigt til de monterede majs, var jeg derfor sikker på, at det var endnu en rudskalle. Et hurtigt modhug afslørede dog, at der var en del mere modvægt end forventet.

Lasse stod ved siden af, og han var hurtig til at tage nettet. Vi blev dog begge lidt overrasket over størrelsen på den brasen, der sejlede ind i nettet efter kort tid.

Ny PR til mig og herligt brasensnot til nærmest alt det tøj, jeg havde på kroppen. Super god oplevelse, og må bare endnu engang konkludere, at Allan er en forrygende læremester, turarrangør og fiskekammerat.

30-4-2015
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Tillykke med PR'en. En PR på en ulketur burde give 3-dobbelt point.
2-5-2015 9:12:05