© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Nattens Sølvtøj



Havørred Åen på 2.2 kg. og 57 cm. fanget af Thomas Mosgaard

Beretning
Efter en al for lang periode med tørke og alt for meget arbejde på specialet så besluttede jeg mig for at prøve lidt natfiskeri efter de der åhavørreder.
Jeg kom ned til en ådal hvor freden var begyndt at sænke sig. Jeg fik hurtigt rigget grejet til og gik straks i gang med at fiske. I nummer 2 sving huggede den første havørred på 2,2 kg og 57 cm. En fin fisk og en god fight. Jeg oplever fightene om natten som meget mere intense fordi ens sanser er mere skærpet så efter fighten var min krop så spændt at mine ben rystede helt vildt og jeg var ved at knække sammen når jeg gik.
Den næste havørred tabte jeg og så fik jeg to mere som kom ud igen med det samme så dem er der ingen billeder af.
Lidt senere på et lige stræk får jeg et monster hug og fisken svømmer stille og roligt rundt selvom at jeg presser den hårdt. Efter et minut bliver den træt af trækket og sætter i et udløb. Jeg smider den fisk jeg havde nakket og løber efter fisken. Efter en god tur får jeg den stoppet og her fighter jeg den færdig. Tre gange har jeg fat i fisken og en af gangene har jeg rundt om haleroden men fisken er så stærk at den hver gang rykker sig løs og til sidst svømmer den ind i noget grøde og krogen mister sit tag. Det var en flot blank fisk der lyste op i sommernatten og jeg vil gætte på at den var 75 cm. 15 minutters fight for så at slippe, jeg var ved at gå ud af mit gode skind. Hvis der var andre ved åen i nat vil jeg gerne undskylde for mit råben og banden og svovlen. Der var lige et kort øjeblik hvor jeg ville knække min stang over knæet. Jeg var begyndt at knue den men jeg lod heldigvis være. Derefter gik jeg tilbage til min anden fisk der lå hundred meter derfra og tog hjem. Jeg kunne ikke mere.
Det er nu alligevel vildt så meget man kan nå at komme igennem på halvanden time.

4-8-2009
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Tak
6-8-2009 9:48:07
Anders Isak Jørgensen | izaak.jr@gmail.com
Flot fisk Thomas! Og super beretning... ærgeligt med den store :(!!
5-8-2009 14:21:34
Kristian Søby Nielsen | soebyfly@gmail.com
Super fisk Thomas tillykke med den!

Og brand ærgeligt med den anden!
4-8-2009 12:46:43
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Det var wobler. Om natten kan jeg ikke få dem til at tage spinneren, der følger de bare efter. Med wobler der tager de oftere i mit tilfælde.
4-8-2009 9:53:46
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Du er vild for tiden!!! Pisse ærgeligt med den store, men mon ikke der kommer en ny hvis du fortsætter i det tempo resten af sæsonen... Var det spinneren igen der fik gang i dem?
4-8-2009 9:30:00
Mads Nunn | mads.nunn@gmail.com
Flot fisk Thomas og pisse ærgeligt med den store!!
K&B
Mads
4-8-2009 7:42:59