© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Himmerlandske ørreder



Havørred Åen på 1.39 kg. og 49 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
De mange fine fangster der er løbet ind fra de himmerlandske åer fik omsider lokket så meget at en tur blev stablet på benene. Så sidst på eftermiddagen mødtes Tommy og jeg med Søren Z i Ålestrup for at kigge nærmere på forholdene.
Vandstanden var høj, strømmen var god og vandets farve mindede mest om en billig-cola der har stået i en kop lidt for længe efter en fest... Samtidig var der drivende skyer og lidt tryggende luft,så det virkede helt perfekt! Ud over det så vi flere trækkende fisk allerede det første sted vi så vandet... :o)
Så vi fordelte os over et godt stykke af åen, og gik i gang med de store spinnere. Efter en god times tid fik jeg nap. Efter et lettere mislykket kast, hvor spinneren landte lige midt i åen på et langt lige stykke, tog en fisk med det samme. Det var ingen kæmpe, men slås det ville den gerne! Heldigvis sad den store trekrog på Mepps'en god placeret i saksen, så efter et par mindre udløb kunne jeg nette en fin gylden hanfisk på 49 cm. Det tegnede godt for resten af aftenen!



Senere besluttede vi os for at prøve en anden plads og kørte derfor et stkke opstrøms blot for at konstatere, at vi var kommet til det samme sving som jeg var stoppet ved en halv times tid tidligere... Så jeg fortsatte hvor jeg havde sluppet, men så desværre ikke mere til fiskene resten af aftenen.
Tilbage ved bilerne erfarede jeg dog, at både Søren og Tommy også havde fået en halvmeters-fisk hver, men lad os se om ikke der kommer en rapport fra dem senere.

12-8-2009
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Jeg synes nu at det er den lille dybdeskarphed der er med til at gøre billedet godt. Du ved det fremhæver jo hovedet og når kroppen alligevel er skåret af så er hovedet jo det man skal fokusere på.
12-8-2009 10:49:19
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Takker... Ville gerne have haft lidt mere dybdeskarphed, men det magtede jeg ikke lige at gøre noget ved i kampens hede.
12-8-2009 10:22:04
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Fint billede hr formand
12-8-2009 10:16:38