© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Slutspurt og kysttur


årets efterårs-kystweekend til Samsø havde længe været i kalenderen, men trods flere tilkendegivelser om deltagelse, kunne der ikke samles mere end 3 ulke til turen til havørredøen.


Weekendturen blev derfor omlagt til en lørdagstur efter kystfisk på Djursland.


Lørdag d. 14. november skulle slaget stå, og med deltagelse af Schacksen, Sandgaard, Dehli, M. Svarer, Tue P. og undertegnede var der da chance for, at en havørred ville forvilde sig på land.


Dehli og Svarer startede dagen tidligt, og blev også belønnet for arbejdet, da de  efter en stille start ramte en koncentreret hugperiode. Morten udviste i den forbindelse i øvrigt absolut storsind, da han besluttede, at den 4 kg. havørred, som havde snuppet fluen, ikke skulle landes. Den ville også med alt sandsynlighed havde givet ham 23 point i konkurrencen, og ville derfor have trukket noget af spændingen af den venskabelige dyst hvor der netop i dette øjeblik er tæt løb mellem ham (265 point) og Mathiasen (268 point). Morten valgte derfor, at en skulle byttes ud med en noget mindre model på 52 cm:


Billede 1


Man kan i øvrigt læse Mortens glimrende beretning hér:


Link


Schacksen og Sandgaard havde givet den som vismænd på godset over et par flasker rødvin fredag aften, så de var sent ude af døren. De fiskede i ganske kort tid ved Begtrup Vig, hvor der efter sigende var god plads, men kunne ikke blive enige om pladsens egnethed, så de strøg videre til Kalø. Dog uden det store held.


Tue P og undertegnede kom af forskellige årsager også sent ud af døren, og startede fiskeriet i frisk fralandsvind ved Draget.


Billede 2


Efter godt en times fiskeri uden kontakter, gik vi tilbage til bilen, hvor vi slog pjalterne sammen med Schacksen, som havde opgivet Sandgaard et eller andet sted. Vi kørte herefter mod Rolsøgård, men undertegnede fik på falderebet overtalt følget til, at vi skulle give Molshoved et skud i stedet, da det så ud til, at vinden havde lagt sig noget.


Noget tøvende blev Schacksen overtalt, og vi ankom kort efter til parkeringen, hvor der var pænt med vind og "gang i vandet".


Billede 3


Ude på selve hovedet havde Schacksen ikke bly nok i gennemløberen, så han opgav at fiske koncentreret og stod det meste af tiden bare og snakkede.


Billede 4


Tue derimod fiskede igennem med en imponerende beslutsomhed. Lige meget hjalp det dog, og trioen måtte traske tilbage til bilerne i det sidste lys, hvor Schacksen i afmagt og nedtrykthed hev hunden ud af bilen, så han kunne få en trøstekrammer.


Billede 5


Tak for en god tur drenge!


Turens fisk blev Mortens havørred på 52.


2-12-2015
Laurits Therkildsen | lauritstherkildsen@gmail.com
Billede 1:


Billede 2:


Billede 3:


Billede 4:


Billede 5:
2-12-2015 15:41:16
Laurits Therkildsen | lauritstherkildsen@gmail.com
Det virker stadig ikke med billederne..

Jeg prøver lige at smide dem ind herunder.
2-12-2015 15:38:00