© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















December geddesats



Gedde på 5,25 kg. og 86 cm. fanget af Lasse Beck Mouritsen

Beretning
Efter generalforsamlingen i torsdags hørte Allan min klagesang over manglende fiskeaktivitet her på det sidste. Allan inviterede mig derfor fluks med på fisketur den kommende søndag - om det var pga. lyst, medlidenhed eller pladsmangel i agntanken, skal jeg ikke kunne sige ;-). Jeg takkede selvfølgelig ja! Jeg var tidligere på året med Allan og Lommeulken på predatortur, så jeg vidste at der var meget stor sandsynlighed for fangstgaranti og 100% garanti for godt selskab og masser af tips og tricks.

Vejret søndag viste sig fra sin bedste side – høj sol og næsten ingen vind. Luften var selvfølgelig december kold, så finmotorikken i mine hænder forsvandt igen, igen og besværliggjorde agnkrogningen, men hva’ betød det når nu Allan for det meste servicerede én fornemste manér ;-). Vi fiskede over det meste af søen, men primært i den sydlige halvdel af søen og med forholdsvis store agnskaller. Dagen igennem bød ikke på overdreven mange gedder, men de 4 vi havde i båden var så til gengæld alle ganske fornuftige i størrelsen. Vi smed også ca. en håndfuld gedder (?), men generelt var gedderne ikke hundesultne den Lucia søndag i december. Vi fangede 2 gedder hver, jeg fangede 2 på 86cm, og Allan fangede den største, en rigtig flot gedde på hele 96 cm!

Det var alt i alt en rigtig, rigtig god dag med super vejr og godt selskab. Jeg slog desværre ikke min pr. på 91 cm, men hvad betyder det når turen afsluttes med, at jeg bliver inviteret på småkager og aftensmad af Lisette, og når dagen har budt på rigelige mængder kaffe af Nørre Vissings finest’. Tak for en super tur, Allan!

16-12-2015
Lasse Beck Mouritsen | Lassebm@msn.com
Ja ikk? ;) Jeg giver det en lille uge hehe
17-12-2015 21:32:19
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Lækkert at se at formanden går direkte efter førstepladsen i konkurrencen! :)
17-12-2015 20:48:27