© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Ny kystfluefisker i Lommeulken!


Hej Drenge 

Jeg har meldt mig ind i denne fantastiske forening, og som træls nordsjællænder, er det sparsomt med fiskebuddies her i det jyske indtil videre. 
- Derfor, hvis nogen mangler en at tage ud på kysten med efter de blanke, er folk mere end velkomne til give mig et kald eller en sms. 

Mit nummer er 52 40 43 50 

Knæk og bræk derude, Anders 

7-1-2016
Lasse Beck Mouritsen | Lassebm@msn.com
Hej Anders

Velkommen i klubben!
Jeg vil sige det samme som Tue og Jonas.

Ellers så surf rundt på hjemmesiden og hold især et øje med kalenderen, som snarest bliver opdateret med aktiviterne og turene for hele 2016. Jeg kan godt afsløre, at der bliver rig mulighed for at jagte masser af havørreder på flere af turene, alt lige fra Limfjorden, Mols, Bornholm, og flere kyster vil blive besøgt!
9-1-2016 19:02:02
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Hej Anders.

Velkommen til! Godt tænkt at smide et indlæg op herinde. Jeg skal nok holde dig i tankerne, hvis turen går til kysten her i den kommende tid. Ellers er du altid velkommen til at ringe, hvis du mangler info om fiskepladser. Telefonnumre på medlemmerne findes under medlemslisten i menuen til venstre.

Næste gang du opretter et indlæg, så klik ind på "Forum" i brugermenuen og vælg "Opret ny tråd". Så havner dit indlæg på det lukkede forum, som vi normalt bruger til den interne kommunikation i foreningen.

Ser frem til at møde dig på ulketurene!
8-1-2016 8:21:15
Tue Petersen | tuepetersen@hotmail.com
Fedt initiativ at du skriver herinde, Anders! Jeg skal i hvert fald nok give lyd fra mig engang når eksamen er kommet på behørig afstand.
7-1-2016 18:29:24