© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Kærkommen bifangstKarpe på 5,7 kg. og 77 cm. fanget af Lars Sandgaard

Beretning
Fredag aften ville Anders B. og jeg prøve et Rudskalle / Suder sats. Havde investeret i dyre domme i foder og alverdens lækre mejs produkter, men desværre nåede det ikke frem med posten. Så turen startede med indkøb af mejs og rasp.
Fremme ved vandet var forholdene ikke helt som ønsket da der var lige rigeligt med bølger. Pladsen blev fodret op og feederne paket. Skallerne viste sig ikke at ville så meget, men lidt hyg i ny og næ holdt gejsten oppe.
Så kom en gammel fiske makker forbi, Jakob E. som altid er god for lidt røverhistorier. Midt i snakker kommer der et ordenligt hug på min stang. Modhugget blev efterfuldt af et ret heftig udløb, så måtte konstatere det nok ikke var en Rudskalle, men på skalle grej blev der et vis præs.
Efter en lang og intens fight med sindsyge udløb kunne Karpen landes i nettet efter et par forsøg.
Pulsen har sjældent været så højt oppe, vildt fed oplevelse.
Jakob E. som kender søen ret godt kunne fortælle at Karpen formentlig stammer fra en Karpe familie som blev udsat tilbage i 1930. Lidt fun fagts.
Skalle krogen var mere lige end krum efter kampen.
Super fed aften med godt selskab, dog uden Rudskaller eller Suder, men hvad gør det når man kan fange PR Karpe på skalle grej :)
Lørdags sats kommer Anders nok med lidt fortælling om :)

12-6-2016
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Nydelig karpe, om end den burde veje lidt mere. Den har nok passeret toppen for mange år siden, men jeg tror i den grad på at det har været en sjov fight!
13-6-2016 16:12:09
Kasper Stengaard Sørensen | kasperstengaard@gmail.com
Du er slet ikke til at stoppe! Tillykke med at cementere tronen :-)
12-6-2016 20:26:20