© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Turreferat - Havnebåler


Selvom vejret havde aflyst havnebåleren, skulle ulkene på havnen selvfølgelig ikke slippe og en ny tur blev arrangeret. 
Tilmeldingerne var til forskel fra den aflyste tur lidt få, de ti minusgrader DMI lovede om aftenen, kan dog have spillet ind her, men tre mand endte da med at melde sig til.
Thomas og undertegnede ramte havnen omkring 16 tiden, efter at være gået forkert et par gange, grundet den labyrint byggeriet på havnen er for tiden.
Den tredje deltager, Mathias, som er et nyt medlem af foreningen, ville dukke op engang efter skole, men var dog allerede på havnen, han var desværre bare uden vi viste det gået den forkerte vej rundt om lystbådehavnen. Så allerede her stiftede han bekendtskab med begrebet bål, som han senere skulle finde ud af ikke betød bål på molen(selvom det denne aften kunne have været rart),. 
Mathias fik dog fundet vej over til os andre i sidste ende og fiskeriet kunne begynde. Det førte dog desværre absolut intet med sig, hverken for Mathias der fiskede aktivt, eller Thomas og jeg der satsede på børsteormene.
Efter en times fiskeri, gik det fra at være okay vejr til at blive ret så koldt, og da isen havde spredt sig helt ud til os valgte vi at kalde den, desværre stadig fangstløse.

21-2-2017
Tue Petersen | tuepetersen@hotmail.com
+1 for forsøget :D
21-2-2017 15:59:39