© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Referat Pighvar 2017


Ja, jeg beklager at referatet har måttet vente så længe. Der er ingen undskyldninger, hvorfor vi hurtigt går videre til selve turen.

Turen var af en lang række indlysende årsager mere end almindeligt ventet af mange af deltagerne. Turene til sommerhuset har siden første gang i 12 eller 13 altid været hyggelig, men at vi for hvert eneste år har fisket bedre og bedre have gjort forventningerne til årets tur ret høje. Turen har den fordel at folk må komme og gå som de lyster, således det for dem med børn og skrappe koner kan lade sig gøre at komme afsted og få minimum en overnatning. Og dem som havde mulighed for det kunne blive hele St. Bededagsferien.

Så vidt jeg ved fiskede alle på stykket neden for sommerhuset og på intet tidspunkt følte nogen behov for at søge væk. Der blev fanget på både ophængere og på blink, men mit indtryk er at størstedelen blev taget på blink. 
Vejret artede sig og vi havde pånær en lille smule regn kun godt vejr at fiske i. Og endnu engang synes jeg det viste sig, at vinden altså ikke er nogen særlig faktor i forhold til at fange, selvom det er klart det bliver både en smule sværere og mere træls når det piber lidt fra vest.
I år bemærkede sig også ved at vi kontinuerligt fangede fisk - i de tidligere år har vi altid haft en da eller to hvor alt er gået i stå. Men ikke i år. Det var som om at hver gang der kom folk op nede fra stranden havde de fisk med. Mit bud er at vi har battet omring 40 pighvar.
Jeg kan ikke huske hvornår folk kom og gik, men lad mig lave et hurtigt oprids over turen.
Nogle ankom torsdag eftermiddag/aften. Der blev fanget fisk og spist burger til aftensmad.
Fredag fangede vi fisk - Allan kom og grillede aftensmad til os og så havde hans altid søde hustru bagt lækker kage til os.
Lørdag fangede vi fisk og jeg kan ikke huske hvad vi fik til aftensmad. Og der er desværre ingen billeder fra vores hygge i sommerhuset, desværre. Vi så Melodi Grand Prix fordi Schacksen krævede det.
Søndag fangede vi lidt flere fisk inden vi ryddede op og tog hjem. 

Endnu engang skal der lyde stor tak til ulkene for at behandle sommerhuset ordentligt samt at være gode til at hjælpe med både madlavning og oprydning. Glæder mig allerede til næste år.

Turen fisk gik til Lasse Beck med en på 47 cm og 2,1 kg. Selvom han brokkede sig over fiskene ikke var store nok. Og ja, vi overgik desværre ikke de foregående års monstre, men til gengæld fangede vi flere end nogensinde. Plus en håndfuld flade, men de blegnede ligesom ved pighvarrernes tilstedeværelse.

Billeder:
En fisk fra en ulk. Nappet på en lille sort pirk (eller er det et stort blink?)

Nogle fangede fisk tager et hvil i sandet.

Allan viser stolt fisk frem til interesserede tyske turister. Det skal siges at Allan på dette tidspunkt har haft en hvar-heater som aldrig før set. 

En heater om lørdagen resulterede i disse fisk. Allan fangede de fleste - og var vild. Vi bommede mindst ligeså mange. Det var 2 timers insanity, og fiskerne lige ved siden af os så ikke skyggen af en fisk.

Stemningsbillede fra kysten. Her er vejret fantastisk. Generelt artede vejret sig godt og vi må erkende at fiskeriet ikke er vildt påvirket af hvordan vejret er.

Vi har de seneste år erfaret at blink/pirk er det mest effektive. En god forberedelse til alle vindforhold kan være guld værd.

En ulk får en smøg sammen med sine fangede fisk. Eller han forsøger måske at ryge dem? Ingen ved det, alle taler om det.

ægtemand, far og hvarkonge - I give you Stengaard!

Sandgaard leverede en stabil præstation med blandt andet denne fisk.

Og så har vi hvardebutanten. Unge Mathias fremviser her stolt nogle af sine pighvar.

Yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore Yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore,...

Sandgaard efterligner Kom Jong-Un og kigger på fisk...

... og fik samlet den op, så vi kan kigge på den....

Den altid utaknemlige formand Lasse med sin turens fisk. Samt lidt ekstra... Fish fish fish.
En af Allans fisk. Gået direkte på blinket!

En af de uundgåelige bifangster...

Nicki viser sin sædvanlige smittende begejstring for at fange fisk :)


Og så er der ikke flere billeder...

Jeg glæder mig til næste år.

Regnskab ordnes ikke her.

Kyz & Bræk
Tue
8-6-2017
Kasper Stengaard Sørensen | kasperstengaard@gmail.com
Det var en rigtig fed tur! Tak for det Tue! En af årets fiskemæssige højdepunkter for mit vedkommende. Et hurtigt blik på klubrekord listen viser, at 8 ud af de 10 fisk er taget på disse ture. 3 i år alene. Jeg gætter på at efter næste års tur, er listen fuld af Oksbøl fisk. Det er imponerende. Så skal man prøve at fange en hvar skal man med til Oksbøl.
Note to self: Rolig nu med de pils og fisk tidligt.
12-6-2017 19:47:54
Lars Sandgaard | sandgaardlars8@gmail.com
Tak for endnu en fed tur. Virkelig godt selskab og vellykket med fisk til alle.
9-6-2017 16:23:51
Nicki Eriksen | nickieriksen@gmail.com
For mig er den her tur alene nok til at retfærdiggøre foreningens fortsatte eksistens. Den er det perfekte billede på alt hvad der gjorde det til en af mit livs bedste beslutninger, at melde mig ind i Lommeulken. Glæder mig allerede til næste år. Fedt med Scooter citat i referatet.
9-6-2017 7:33:58
Lasse Beck Mouritsen | Lassebm@msn.com
Fedt med referat og masser af billeder Tue! :)

Jeg tror du har helt ret i, at de fleste fisk blev fanget på blink - måske op imod 70%. Jeg tror dog ikke helt du har ret i antal - jeg tror nærmere der blev hjemtaget 60+ pighvarre (med fejlkrogede og opsamlede). Jeg tænker også at det gode vejr/vind var med til at øge fangsten i år betydeligt, da vandet var meget klart. Jeg synes også fiskene virkede til at peake lidt ekstra omkring tidevandsskifte.


Om lørdagen fik vi forresten hotdogs, franske hotdogs og oversize pølser + Mikkels børnevin. Jeg har desværre ingen gode stemningsbilleder fra selve sommerhuset, men det var en kanon hyggelig tur med super vejr!
8-6-2017 22:52:36