© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Første fisk i ulke regiAborre på 2,15 kg. og 50 cm. fanget af Malthe Petersen

Beretning
"Endelig" på skolebænken igen, så nu kom der en mulighed for at komme med i lommeulken og deltage lidt i jeres dyst.
Jeg hedder Malthe Petersen, født og opvokset på djursland, men boet i Århus de sidste mange år, hvor jeg har Brabrand søen som min baghave. Fuldt jeres side gennem årene og kender en håndfuld af ulkene i forvejen, glæder mig til at møde de af jer som jeg endnu ikke kender.

Man kan lige så godt starte konkurrencen med maner, så hermed en fin stribet røver som inhalerede min jig på en solotur i weekenden. Efter lang tids (tre uger!) sygdom, var kræfterne endelig ved at være der til en fisketur, så fik læsset bilen med jig grejerne og sat kursen mod et godt aborre vand.
Der gik en del tid inden fiskene var fundet, de stod klinet til bunden på et meget begrænset område og de var ikke sådan lige at få i tale, tydeligvis var de præget af det kraftige lavtryk. Fik prøvet et par forskellige agn på dropshot uden resultat, men koden blev knækket da jeg monterede en lille hundestejle imitation på et tungt jighoved, og fiskede denne hjem med meget beherskede bevægelser og lange jigstop. De lange spinstop var det der skulle til for at tricke huggene, og da der først var kommet lidt liv i stimen fik jeg plukket en god håndfuld fine fisk. Tyksakken her på 50 cm og lækre 2150 gram blev dagens bedste aborre. Derudover gav det også et par ret fornuftige (sagt på godt jysk) gedder, men det er en helt anden historie.

19-12-2017
Kasper Falck-Rasmussen | kasperfalck@hotmail.com
Bum! Så har man da meldt sin ankomst på listen. Velkommen til: )
21-12-2017 8:55:13
Stefan Hansen | shansen.munich@gmail.com
Jesus Christ on a bike!! velkommen til (:
20-12-2017 13:03:51
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Velkommen til!
Det var da en voldsom tur at starte dit ulkeliv med.. Tillykke med fiskene og hele to af de gode klubrekorder på én tur...! :)
20-12-2017 10:09:06
Kasper Stengaard Sørensen | kasperstengaard@gmail.com
Jeg skal da hilse og sige, at du er i gang!
Velkommen til :-)
19-12-2017 20:53:10
Malthe Petersen | maaske_en_guldfisk@hotmail.com
Starter med en god båler og vender billedet forkert :) Nogen fifs til at rette det?
19-12-2017 17:08:59